Elektronika.lt

Elektronika.lt - elektronikos, informacinių ir
ryšių technologijų portalas

Adresas: http://www.elektronika.lt
El. paštas: info@elektronika.lt
 Atspausdinta iš: http://www.elektronika.lt/naujienos/kompiuterija/90316/msi-sugrazins-mpower-prekiu-zenkla/spausdinti/

MSI sugrąžins MPOWER prekių ženklą

Publikuota: 2024-01-30 09:32
Tematika: Kompiuterija
Autorius: Mindaugas Klumbis
Aut. teisės: ©MiTech.lt
Inf. šaltinis: MiTech.lt

Matyt, buvo rimta priežastis, dėl kurios MSI nusprendė nepateikti Z790 pagrįstos UNIFY pagrindinės plokštės. MSI sugrąžina savo garsiąją MPOWER seriją, kuri praeityje buvo populiari tarp entuziastų, nes buvo skirta spartinimui. Iš pradžių MPOWER serija buvo parduodama kaip pirmoji „OC sertifikuota“ serija, pabrėžianti 24 valandų trukmės OC ir galios stabilumo streso testą.

MSI sugrąžins MPOWER prekių ženklą

MPOWER serijos sugrįžimas yra gana netikėtas, turint omenyje, kad ši serija buvo apleista beveik prieš septynerius metus Z170/Z270 eros metu. Kaip ir tai, kad MSI pristato plokščių seriją dabar, skirtą LGA1700 lizdui, kurį „Intel“ pakeis iki šių metų pabaigos.

Po tiek metų sugrįžtanti naujausia MPOWER pagrindinė plokštė yra sukurta taip, kad tilptų į Micro-ATX formatą. Pagrindinės savybės: du DDR5 atminties lizdai, du PCIe x16 lizdai ir vienas PCIe x1 lizdas. Pagrindinė plokštė papuošta tokiais terminais kaip „Overclock“, „Frequency“, „MHz“, „Voltages“ ir „Clock“, pabrėžiančiais jos paskirtį. Tam pasitarnauja 15 maitinimo fazių konstrukcija ir dvi 8 kontaktų EPS jungtys, skirtos procesoriui. Pranešama, kad pagrindinė plokštė palaiko 12-osios, 13-osios ir 14-osios kartos branduolių procesorius.

Teigiama, kad Z790MPOWER bus išleista „netrukus“, o Azijos rinkai teks pirmauti. Numatoma kaina – 199 JAV doleriai (MSRP) ir 229 JAV doleriai su mokesčiais.

‡ 1999–2024 © Elektronika.lt LTV.LT - lietuviškų tinklalapių vitrina Valid XHTML 1.0!