Elektronika.lt

Elektronika.lt - elektronikos, informacinių ir
ryšių technologijų portalas

Adresas: http://www.elektronika.lt
El. paštas: info@elektronika.lt
 Atspausdinta iš: http://www.elektronika.lt/naujienos/kompiuterija/87399/instagram-pasipildys-dar-viena-naujove-komentarus-bus-galima-papildyti-judanciais-paveiksleliais/spausdinti/

„Instagram“ pasipildys dar viena naujove: komentarus bus galima papildyti judančiais paveikslėliais

Publikuota: 2023-05-31 13:27
Tematika: Kompiuterija
Autorius: Arnas Balčiūnas
Aut. teisės: ©Telefonai.eu
Inf. šaltinis: Telefonai.eu

„Instagram Channels“ platformos vadovas Adamas Mosseri patvirtino Markui Zuckerbergui, kad bus paleista galimybė atsakyti į „Instagram“ įrašus naudojant GIF komentaruose.

„Instagram“ pasipildys dar viena naujove: komentarus bus galima papildyti judančiais paveikslėliais

„Instagram Channels“ yra funkcija, kuri buvo paleista šių metų pradžioje ir yra labai panaši į egzistuojančią „Telegram“ programėlėje. Funkcija ribota tik mobiliosioms „Instagram“ versijoms, o kanalai pasiekiami tik sekėjams.

Ši funkcija veikia lygiai taip pat, kaip ir „Facebook“, kur vartotojas pasirenka opciją išsirinkti GIF iš kolekcijos arba ieškoti jo „Giphy“ (kurį JK konkurencijos ir rinkų tarnyba jau įsakė „Meta“ parduoti), todėl galima tikėtis, kad komentarų juostos labai greitai pavirs ilgu GIF reakcijų ir memų sąrašu.

Tai nebuvo vienintelė funkcija paskelbta šio pokalbio metu, nes Mosseri taip pat patvirtino, kad „Reels“ gaus dainų tekstus, patobulinant esamą automatinių titrų lipduką, pristatytą 2021 m., suteikiant laiko juostą „Reels“ sąsajoje, kuri leidžia tiksliau sinchronizuoti titrus ir garsą.

‡ 1999–2024 © Elektronika.lt LTV.LT - lietuviškų tinklalapių vitrina Valid XHTML 1.0!