Elektronika.lt

Elektronika.lt - elektronikos, informacinių ir
ryšių technologijų portalas

Adresas: http://www.elektronika.lt
El. paštas: info@elektronika.lt
 Atspausdinta iš: http://www.elektronika.lt/naujienos/kompiuterija/87129/kai-ideju-ieskoma-apple-sukurtuose-produktuose-samsung-pristate-kompiuteri-kuris-itin-panasus-i-apple-imac/spausdinti/

Kai idėjų ieškoma „Apple“ sukurtuose produktuose: „Samsung“ pristatė kompiuterį, kuris itin panašus į „Apple iMac“

Publikuota: 2023-05-10 17:48
Tematika: Kompiuterija
Autorius: Arnas Balčiūnas
Aut. teisės: ©Telefonai.eu
Inf. šaltinis: Telefonai.eu

„Samsung“ yra didžiausias išmaniųjų telefonų gamintojas, tačiau tai nėra vienintelė sritis, kur bendrovė turi ką pasiūlyti. Daugelis puikiai žino ir šios kompanijos televizorius bei daugybę kitų įrenginių. Tarp jų – ir kompiuteriai.

Kai idėjų ieškoma „Apple“ sukurtuose produktuose: „Samsung“ pristatė kompiuterį, kuris itin panašus į „Apple iMac“

Pietų Korėjos milžinė „Samsung“ pristatė „DM530AFA-LC71W“ – 24 colių „viskas viename“ kompiuterį, varoma „Intel Raptor Lake“ architektūros. Šiame įrenginyje rasime 23,8 colių įstrižainės ekraną su Full HD raiška bei 16:9 kraštinių santykiu. Deja, tačiau gamintojas nepateikė daugiau ekrano specifikacijų ir tik pridūrė, kad jis turės atspindžius mažinančią dangą.

Taip pat, „Samsung DM530AFA-LC71W“ veikia su „Intel Core i7-1360P“ 12 branduolių ir 16 gijų procesoriumi, kuris pasiekia 5 GHz taktinį dažnį. Čia rasime iki 16 GB LPDDR5 operatyviosios (RAM) atminties, kurią galima pasiekti per specialų skydelį. Taigi, jei to kada nors prireiktų, „DM530AFA-LC71W“ turėtų būti įmanoma atnaujinti.

Kai idėjų ieškoma „Apple“ sukurtuose produktuose: „Samsung“ pristatė kompiuterį, kuris itin panašus į „Apple iMac“

Naujasis „Samsung“ įrenginys taip pat turi ir keičiamą 512 GB NVMe SSD ir lizdą 2,5 colio kietajam diskui. Be to, įrenginys turi iššokančią internetinę kamerą, 5 W stereo garsiakalbius, keturis A tipo USB prievadus, vieną USB C tipo jungtį, gigabito internetinį lizdą, HDMI įvestį, HDMI išvestį ir „MicroSD“ kortelių skaitytuvą. Komplektą užbaigia belaidė klaviatūra ir pelė.

Skelbiama, kad pigiausias variantas kainuos maždaug 830 eurų, o tokia versija turės „Intel Core i3“ procesorių. Kaip jau minėjome, galingiausia versija turės „Core i7“ mikroschemų rinkinį, o tokio modelio kaina sieks maždaug 1 150 eurų. „Samsung“ pasiūlys ir variantą su „Intel Core i5“ procesoriumi, o jo kaina – 950 eurų.

Naujasis „Samsung“ įrenginys, bent jau kol kas, bus prieinamas tik Pietų Korėjoje, o informacijos apie pasirodymą Europoje bei kituose regionuose nėra pateikiama.

‡ 1999–2024 © Elektronika.lt LTV.LT - lietuviškų tinklalapių vitrina Valid XHTML 1.0!