Elektronika.lt

Elektronika.lt - elektronikos, informacinių ir
ryšių technologijų portalas

Adresas: http://www.elektronika.lt
El. paštas: info@elektronika.lt
 Atspausdinta iš: http://www.elektronika.lt/naujienos/kompiuterija/85760/remonto-dirbtuves-vokietijoje-pastaruoju-metu-gavo-daug-mirusiu-rx-6000-serijos-grafikos-kortu/spausdinti/

Remonto dirbtuvės Vokietijoje pastaruoju metu gavo daug mirusių „RX 6000“ serijos grafikos kortų

Publikuota: 2023-01-17 11:11
Tematika: Kompiuterija
Autorius: Mindaugas Klumbis
Aut. teisės: ©MiTech.lt
Inf. šaltinis: MiTech.lt

Viena Vokietijos remonto dirbtuvė praneša, kad gavo 61 „AMD Radeon RX 6000“ serijos vaizdo plokštę remontui iš kurių net 48 su mirusiu grafikos procesoriumi. AMD šiuo metu sprendžia problemas, susijusias su blogai veikiančia garų kameros aušinimu referencinio modelio „Radeon RX 7900 XTX“ plokštėse, todėl žinia apie gendančias „RX 6000“ serijos vaizdo plokštes tikrai nepagerins situacijos.

Remonto dirbtuvės Vokietijoje pastaruoju metu gavo daug mirusių „RX 6000“ serijos grafikos kortų

Kaip praneša „KrisFix Germany“, kelios „AMD Radeon RX 6000“ serijos vaizdo plokštės („RX 6800“ ir „RX 6900“) buvo išsiųstos į parduotuvę remontuoti – iš viso 61. Ir iš šios partijos 48 su negyvu grafikos procesoriumi su tuo pačiu SOC trumpuoju jungimu atminties linijoje. Visos plokštės buvo gautos per tris savaites.

„Kasdien taisau vaizdo plokštes ir niekada nesu matęs nieko panašaus“, – vaizdo įraše teigia „KrisFix“. Remonto dirbtuvėms, buvo užduoti klausimai apie tai, ką tuo metu veikė naudotojai, o atsakymai buvo įvairūs – nuo žaidimų iki „YouTube“ žiūrėjimo ir tiesiog nieko nedarymo. Vienintelis bendras veiksnys buvo tas, kad visos plokštės naudojo naujausią 2022 m. gruodžio mėn. atnaujintą AMD tvarkyklę – „Adrenalin 22.11.2“ (WHQL).

Vaizdo įraše nenurodoma, kokie konkretūs modeliai, buvo gauti remontui, o rodoma plokštė yra AMD referencinio dizaino.

‡ 1999–2024 © Elektronika.lt LTV.LT - lietuviškų tinklalapių vitrina Valid XHTML 1.0!