Elektronika.lt

Elektronika.lt - elektronikos, informacinių ir
ryšių technologijų portalas

Adresas: http://www.elektronika.lt
El. paštas: info@elektronika.lt
 Atspausdinta iš: http://www.elektronika.lt/naujienos/kompiuterija/85237/windows-11-22h2-sukele-problemas-su-zaidimu-sparta-microsoft-jau-siulo-pataisyma/spausdinti/

„Windows 11 22H2“ sukėlė problemas su žaidimų sparta, „Microsoft“ jau siūlo pataisymą

Publikuota: 2022-12-03 07:46
Tematika: Kompiuterija
Autorius: Mindaugas Klumbis
Aut. teisės: ©MiTech.lt
Inf. šaltinis: MiTech.lt

Rugsėjo pabaigoje „Microsoft“ pradėjo platinti „Windows 11 2022“ atnaujinimą, dar vadinamą „Windows 11 22H2“ atnaujinimu, daugiau nei 190 šalių. Kaip visada būna su tokio dydžio atnaujinimais, naudotojai ėmė susidurti su problemomis, įskaitant mėlynuosius mirties ekranus ir žaidimų našumo problemas, pavyzdžiui, užstrigimą, „G-Sync“ sutrikimus ir garso anomalijas. Kai kurie, bet ne visi, žaidimo strigimai buvo susiję su atskira tvarkyklės problema. Rugsėjį NVIDIA išsprendė šią problemą, patardama naudotojams atsinaujinti į naujausią „GeForce“ tvarkyklių versiją.

„Windows 11 22H2“ sukėlė problemas su žaidimų sparta, „Microsoft“ jau siūlo pataisymą

Prireikė daugiau nei mėnesio, kol „Microsoft“ pripažino, kad „Windows 11 22H2“ trikdė žaidimų našumą ir patvirtino, kad tai įvyko dėl to, kad kai kuriuose žaidimuose ir programose netyčia buvo įjungtos vaizdo plokščių našumo derinimo funkcijos, kuriomis naudotojai neturėjo naudotis. Prieš porą savaičių „Microsoft“ pranešė, kad rengia pataisymą, kurį dabar jau galima įsidiegti. Tai nėra automatinis atnaujinimas (KB5020044) ir jį reikia parsisiųsti rankiniu būdu. Norėdami atsisiųsti ir įdiegti, eikite į „Settings“, tada „Windows Update“ ir spustelėkite „Check for Updates“.

Visą išsamią informaciją apie atnaujinimą rasite čia.

‡ 1999–2024 © Elektronika.lt LTV.LT - lietuviškų tinklalapių vitrina Valid XHTML 1.0!