Elektronika.lt

Elektronika.lt - elektronikos, informacinių ir
ryšių technologijų portalas

Adresas: http://www.elektronika.lt
El. paštas: info@elektronika.lt
 Atspausdinta iš: http://www.elektronika.lt/naujienos/kompiuterija/85041/galaxy-tab-s8-serijos-modeliu-savininkai-jau-gali-isbandyti-one-ui-5-0-su-android-13/spausdinti/

„Galaxy Tab S8“ serijos modelių savininkai jau gali išbandyti „One UI 5.0“ su „Android 13“

Publikuota: 2022-11-16 19:23
Tematika: Kompiuterija
Autorius: Lukas Snarskis
Aut. teisės: ©Telefonai.eu
Inf. šaltinis: Telefonai.eu

Didžiausias išmaniųjų telefonų gamintojas „Samsung“ per pastaruosius metus ženkliai pagerino savo įrenginių palaikymą. Daugelis bendrovės produktų vis dažniau sulaukia atnaujinimų, o dabar puikios naujienos atkeliauja ir į kompanijos planšetes.

„Galaxy Tab S8“ serijos modelių savininkai jau gali išbandyti „One UI 5.0“ su „Android 13“

Pietų Korėjos milžinė jau atnaujina ir „Samsung Galaxy Tab S8“ serijos planšetinius kompiuterius. Į juos atkeliauja „One UI 5“ programinės įrangos atnaujinimas, kuris pasiūlys ne tik atsinaujinsią vartotojo sąranką, tačiau ir naujausią „Android 13“ operacinės sistemos versiją.

Pranešama, kad naujinys jau pasiekiamas ir Europos rinkai skirtose planšetėse, todėl jeigu turite „Galaxy Tab S8“ serijos įrenginį – belieka jį tik atsinaujinti. „One UI 5“ su „Android 13“ operacinės sistemos versija prieinamas „Tab S8“, „Tab S8 Plus“, o taip pat ir „Samsung Galaxy Tab S8 Ultra“ modeliuose. Tiesa, šis naujinys prieinamas tik 5G variantams, o kiti modeliai atnaujinimą gaus per artimiausias keletą dienų.

„Samsung“ jau yra atnaujinusi ir kai kuriuos kitus savo produktus – tarp jų „Galaxy Z Flip4“ ir „Galaxy Z Fold4“, o taip pat ir „Galaxy S22“ serijos išmanieji telefonai. Dar visai neseniai naujinys pasiekė ir „Galaxy S21“ serijos įrenginių savininkus, o taip pat ir „Galaxy S20“ bei „Galaxy Note 20“ duetą.

Priminsime, jog naujoji „One UI 5.0“ vartotojo sąsajos versija sukurta naudojant „Android 13“ operacinės sistemos versiją. Ji pasiūlys ne tik atnaujinto dizaino ekrano užrakinimo vaizdus, tačiau ir nemažai kitų naujovių. Tarp jų – nauji išmanieji valdikliai, atnaujinta galerija bei nemažai kitų smulkių naujovių, kurios supaprastins naudojimąsi telefonu.

‡ 1999–2024 © Elektronika.lt LTV.LT - lietuviškų tinklalapių vitrina Valid XHTML 1.0!