Elektronika.lt

Elektronika.lt - elektronikos, informacinių ir
ryšių technologijų portalas

Adresas: http://www.elektronika.lt
El. paštas: info@elektronika.lt
 Atspausdinta iš: http://www.elektronika.lt/naujienos/kompiuterija/84982/instagram-pristate-naujove-kuri-supaprastins-naujo-turinio-paskelbima/spausdinti/

„Instagram“ pristatė naujovę, kuri supaprastins naujo turinio paskelbimą

Publikuota: 2022-11-11 21:09
Tematika: Kompiuterija
Autorius: Arnas Balčiūnas
Aut. teisės: ©Telefonai.eu
Inf. šaltinis: Telefonai.eu

Socialinis tinklas „Instagram“ nuolat sulaukia įvairiausių atnaujinimų, kurie vartotojams pasiūlo galimybių, kokių anksčiau niekados nebuvo. Per metus platforma pristato bent keletą didesnių naujienų, o dabar šią aplikaciją pasiekė atnaujinimas, kurio daugelis laukė jau daugybę metų.

„Instagram“ pristatė naujovę, kuri supaprastins naujo turinio paskelbimą

„Instagram“ pagaliau įgavo funkciją, kuri leis vartotojams planuoti skelbiamus įrašus, ar tai būtų filmuota medžiaga, ar tiesiog nuotraukos. Nuo dabar prieš įkeliant bet kokį turinį į „Instagram“ platformą, išplėstinių nustatymu meniu leis suplanuoti kada įrašas turėtų būti paskelbtas viešai. Tiesa, ši naujovė yra prieinama tik profesionalias paskyras turintiems lankytojams.

Apie šią naujovę pirmasis paskelbė „Instagram“ vadovas Adamas Mosseri, kuris džiugiomis naujienomis pasidalino savo „Twitter“ paskyroje. Jis pavadino tai „ilgai laukta funkcija“ ir kad „Meta“ priklausanti platforma jau seniai turėjo ją pristatyti. Galimybė planuoti įrašus jau ne vienerius metus yra prieinama kituose socialiniuose tinkluose, tokiuose kaip „Twitter“, „TikTok“ ar „YouTube“.

Kaip jau minėjome, šiuo metu naujoji galimybė prieinama tik profesionalų statusą turintiems vartotojams – tai verslo arba kūrėjų paskyroms. „Instagram“ tinkle galima suplanuoti nuotraukų ar vaizdo įrašus, pasirenkant datą, kuri būtų ne vėlesnė nei 75 dienos. Viskas ką reikia padaryti vartotojui, tai prieš skelbiant naują įrašą, pasirinkti „Advanced Settings“ ir tuomet pačiame viršuje išvysite opciją „Schedule this post“. Paspaudus šį pasirinkimą – jūs išvysite datos nustatymo langą, kur turite pasirinkti kada norite paskelbti savo naująjį turinį.

Verta pastebėti, jog daugelis „Instagram“ vartotojų, ypatingai tie, kurie programėle naudojasi kasdien, anksčiau turėdavo naudotis trečiųjų šalių paslaugomis. Tam skirtos platformos suteikdavo galimybę planuoti „Instagram“ įrašus, tačiau tai kainuodavo nemažai pinigų. Dabar tai prieiname tiesiogiai „Instagram“ programėlėje ir nesvarbu ar jūs turite „Android“ ar „iOS“ išmanųjį telefoną.

Pranešama ir apie tai, jog „Instagram“ pastaruoju metu dirba ties naršyklinės socialinio tinklo versijos atnaujinimo. Atnaujintas dizainas pasiūlys kiek daugiau patogumo, svarbiausius įrankius perkeliant į kairiąją ekrano pusę.

‡ 1999–2024 © Elektronika.lt LTV.LT - lietuviškų tinklalapių vitrina Valid XHTML 1.0!