Elektronika.lt

Elektronika.lt - elektronikos, informacinių ir
ryšių technologijų portalas

Adresas: http://www.elektronika.lt
El. paštas: info@elektronika.lt
 Atspausdinta iš: http://www.elektronika.lt/naujienos/kompiuterija/84495/intel-partneriai-parode-savo-kurtas-a770-ir-a750-vaizdo-plokstes/spausdinti/

„Intel“ partneriai parodė savo kurtas A770 ir A750 vaizdo plokštes

Publikuota: 2022-10-02 09:29
Tematika: Kompiuterija
Autorius: Mindaugas Klumbis
Aut. teisės: ©MiTech.lt
Inf. šaltinis: MiTech.lt

„Innovation 2022“ renginyje „Intel“ demonstruoja pirmąsias partnerių parengtas A770 ir A750 vaizdo plokštes. Renginyje buvo atskleistos bent keturios naujos GUNNIR ir „ASRock“ plokštės. Iki šiol „Intel“ pademonstravo tik riboto leidimo A7 modelius, sukurtus pagal jų pačių dizainą.

„Intel“ partneriai parodė savo kurtas A770 ir A750 vaizdo plokštes

GUNNIR jau seniai patvirtino, kad kuria A7 vaizdo plokštes, tačiau tik dabar parodė ką pagamino. Ši trijų ventiliatorių konstrukcija turi 2,2 lizdo aušintuvą ir buvo aprūpinta dviem 8 kontaktų maitinimo jungtimis, o tai yra patobulinimas, palyginti su „Intel“ 8+6 kontaktų konstrukcija. Ši plokštė taip pat aprūpinta paprastu metaliniu gaubtu ir pilnai uždengta galine plokšte. Iš kitos nuotraukos taip pat aišku, kad dirbama ir prie kitokio ARC vaizdo plokščių dizaino.

„ASRock“ parodė du „ARC A7“ dizainus: vienas jų priklauso „Phantom Gaming“ serijai (A770), kitas – „Challenger“ (A750). „Intel“ yra užsiminusi, kad partneriai galės lanksčiai rinktis vaizdo plokščių konfigūracijas ir rinktis norimus TGP reitingus ar dažnius. Viena iš „ASRock“ plokščių netgi pavadinta „OC“, o tai patvirtina, kad ji bus spartesnė už „Intel Limited Edition“. Abi plokštės taip pat turi dvi 8 kontaktų maitinimo jungtis.

‡ 1999–2024 © Elektronika.lt LTV.LT - lietuviškų tinklalapių vitrina Valid XHTML 1.0!