Elektronika.lt

Elektronika.lt - elektronikos, informacinių ir
ryšių technologijų portalas

Adresas: http://www.elektronika.lt
El. paštas: info@elektronika.lt
 Atspausdinta iš: http://www.elektronika.lt/naujienos/kompiuterija/84432/instagram-sulauke-visu-ilgai-laukto-atnaujinimo-nuo-siol-istorijos-gales-buti-gerokai-ilgesnes-nei-anksciau/spausdinti/

„Instagram“ sulaukė visų ilgai laukto atnaujinimo: nuo šiol istorijos galės būti gerokai ilgesnės nei anksčiau

Publikuota: 2022-09-27 13:33
Tematika: Kompiuterija
Autorius: Lukas Snarskis
Aut. teisės: ©Telefonai.eu
Inf. šaltinis: Telefonai.eu

Socialinis tinklas „Instagram“ sulaukė dar vieno atnaujinimo. Šįsyk, pasikeitimai palietė istorijos (angl. stories), kurias vartotojai gali įkelti į savo paskyras. Kaip teigiama kompanijos pranešime, 15 sekundžių trukmės istorijos dabar galės būti gerokai ilgesnės, nes laiko limitas prailgintas iki 60.

„Instagram“ sulaukė visų ilgai laukto atnaujinimo: nuo šiol istorijos galės būti gerokai ilgesnės nei anksčiau

Apie planuojamus pasikeitimus, „Instagram“ atstovai skelbė dar gerokai anksčiau. Iš pradžių, naujovė buvo išbandyta uždaroje vartotojų grupėje, o ilgesnių istorijų šūkis buvo „pasitikite ilgesnes istorijas“. „Meta“ valdomas socialinis tinklas dabar tokią galimybę jau suteikia visiems platformos naudotojams.

Bendrovės pranešime, „Meta“ atstovė nurodė, kad jie ieško būdų, kaip pagerinti „Instagram Stories“ patirtį. Pasak atstovės, vartotojai dabar gali leisti istorijos vaizdo įrašus iki 60 sekundžių, o ne tik 15 sekundžių fragmentus.

Vertėtų prisiminti, jog vartotojai jau kuris laikas prašė galimybės įkelti ilgesnes istorijas į „Instagram“. Bene daugiausiai priekaištų atkeliaudavo iš įvairiausių nuomonių formuotojų, kurie kasdien įkelia gausybę istorijų. Naujausi pasikeitimai leis naudotojams įkelti mažiau įrašų, tačiau jie, žinoma, bus gerokai ilgesni ir taip bus lengviau pristatyti norimą žinutę.

‡ 1999–2024 © Elektronika.lt LTV.LT - lietuviškų tinklalapių vitrina Valid XHTML 1.0!