Elektronika.lt

Elektronika.lt - elektronikos, informacinių ir
ryšių technologijų portalas

Adresas: http://www.elektronika.lt
El. paštas: info@elektronika.lt
 Atspausdinta iš: http://www.elektronika.lt/naujienos/kompiuterija/83878/pristatyta-logitech-mechanine-klaviatura-ir-pele-is-studio-serijos/spausdinti/

Pristatyta „Logitech“ mechaninė klaviatūra ir pelė iš „Studio“ serijos

Publikuota: 2022-08-10 15:23
Tematika: Kompiuterija
Inf. šaltinis: Pranešimas spaudai

„Logitech“ pateikė į rinką mechaninę klaviatūrą ir „POP“ pelę – naujausią „Logitech Studio“ serijos versiją. Produktai – trijų ryškių spalvų – iš naujo apibrėžia, kokia gali būti asmeninė darbo vieta, rašoma pranešime žiniasklaidai.

Stilius ir forma, kurie jus nustebins – „Logitech“ mechaninė klaviatūra ir pelė iš „Studio“ serijos

„POP Keys“ yra su aštuoniais nuimamais „emoji“ klavišais, iš kurių keturi jau yra iš anksto įdiegti pačioje klaviatūroje. Lengvai galime suderinti „emoji“ klavišus prie mėgstamų emotikonų ar kitų patogių sparčiųjų klavišų, naudodami „Logitech Options“ programinę įrangą, prieinamą „PC“ arba „Mac“ platformose. Be to, „POP Mouse“ turi viršutinį mygtuką, kuris atveria meniu su emotikonais. Retro stiliaus „POP Keys“ yra ergonomiškai išdėstyti ir suteikia gerą rašymą naudojant mechaninę klaviatūrą. Taip pat yra 12 naujų FN sparčiųjų klavišų, tokių kaip „Snip Screen“ (ekrano kopijos fiksavimas), „Mute Mic“ (mikrofono nutildymas) ir „Media Keys“ (prieiga prie medijos leistuvės), kad palengvintų jūsų kasdienį darbą.

Miela ir kompaktiška „POP Mouse“ lengvai telpa krepšyje ar kišenėje, kad galėtumėte ją pasiimti kelyje, o „Smartwheel“ automatiškai persijungia iš didelio tikslumo režimo į greitojo slinkties režimą. Lygus pelės korpusas, sukurtas atsižvelgiant į naudojimo patogumą, puikiai telpa rankoje ir užtikrina komfortą net ir ilgomis darbo valandomis. „POP“ pelė yra įvairių ryškių spalvų, kad pagyvintų jūsų kasdienę darbo vietą. Atsisiuntę „Logitech Options“, jūsų pelė palaiko „Logitech Flow“ technologiją, kuri leidžia lengvai kopijuoti ir įklijuoti tekstą bei perkelti failus ir vaizdus iš vieno kompiuterio į kitą. „POP Mouse“ pelė taip pat turi viršutinį mygtuką, kuris atidaro „emoji“ meniu ir gali būti pritaikytas patogiam naudojimui vienu prisilietimu.

Abu „POP“ produktai leidžia dirbti su keliais įrenginiais, vienu metu prijungus iki trijų prietaisų per „Bluetooth“ technologiją arba belaidį imtuvą „Logi Bolt“. Nauji produktai sukurti be problemų veikimui ir išskirtiniam bei ilgam baterijos tarnavimo laikui.

Numatoma mažmeninė kaina yra € 99,99 už „POP Keys“ ir € 39,99 už „POP Mouse“.

‡ 1999–2024 © Elektronika.lt LTV.LT - lietuviškų tinklalapių vitrina Valid XHTML 1.0!