Elektronika.lt

Elektronika.lt - elektronikos, informacinių ir
ryšių technologijų portalas

Adresas: http://www.elektronika.lt
El. paštas: info@elektronika.lt
 Atspausdinta iš: http://www.elektronika.lt/naujienos/kompiuterija/83656/netflix-paaiskino-kaip-planuoja-sustabdyti-paskyru-dalinimasi/spausdinti/

„Netflix“ paaiškino, kaip planuoja sustabdyti paskyrų dalinimąsi

Publikuota: 2022-07-24 08:24
Tematika: Kompiuterija
Autorius: Mindaugas Klumbis
Aut. teisės: ©MiTech.lt
Inf. šaltinis: MiTech.lt

Šių metų pradžioje „Netflix“ atskleidė, kad praranda pinigus, nes žmonės iš kelių namų ūkių dalijasi paskyromis, nors tai prieštarauja jos paslaugų teikimo sąlygoms. Dabar matome bendrovės planą, kaip tai pažaboti.

Nustatymuose atsiras nauja parinktis „pridėti namus“ („add a home“). Tai leis vieną paskyrą dalytis keliems namų ūkiams, o po pirmųjų „namų“ vartotojai už kiekvienus „namus“ mokės papildomai.

„Netflix“ paaiškino, kaip planuoja sustabdyti paskyrų dalinimąsi

Galimybė „Pridėti namus“, tai yra atnaujinta „Pridėti papildomą narį“ funkcija, kuri anksčiau šiais metais buvo pradėta taikyti Čilėje, Kosta Rikoje ir Peru. Ši nauja „namų“ funkcija bus išbandyta Argentinoje, Dominikos Respublikoje, Salvadore, Gvatemaloje ir Hondūre. „Basic“ plano naudotojai į savo paskyrą galės pridėti vienus „namus“, „Standard“ – iki dviejų, o „Premium“ – iki trijų papildomų „namų“.

„Netflix“ užtikrina, kad nesikiš į jūsų galimybę žiūrėti turinį savo įrenginyje keliaujant. Be to, paskyros savininkas visada galės bet kada pašalinti visus papildomus „namus“ iš nustatymų puslapio.

„Netflix“ taip pat pranešė, kad antrame 2022 metų ketvirtyje prarado dar 969 000 prenumeratorių.

‡ 1999–2024 © Elektronika.lt LTV.LT - lietuviškų tinklalapių vitrina Valid XHTML 1.0!