Elektronika.lt

Elektronika.lt - elektronikos, informacinių ir
ryšių technologijų portalas

Adresas: http://www.elektronika.lt
El. paštas: info@elektronika.lt
 Atspausdinta iš: http://www.elektronika.lt/naujienos/kompiuterija/83526/intel-zino-apie-alder-lake-procesoriu-problemas-su-narsyklemis/spausdinti/

„Intel“ žino apie „Alder Lake“ procesorių problemas su naršyklėmis

Publikuota: 2022-07-14 21:15
Tematika: Kompiuterija
Autorius: Mindaugas Klumbis
Aut. teisės: ©MiTech.lt
Inf. šaltinis: MiTech.lt

„Intel“ pripažino, kad naujausios jos UHD 770 iGPU tvarkyklės gali sukelti didelius trūkčiojimous ar striginėjimus „Chrome“ ir „Edge“ naršyklėse. Pranešama apie tokias problemas, kaip labai lėtas slinkimas ir maždaug dviem sekundėmis vėluojantys atsakas į paspaudimus. Problema susijusi su aštuoniolika 12 kartos „Intel“ procesorių, įskaitant „i5-12500“, „i5-12600“, „i7-12700“ ir „i9-12900“ modelius.

„Intel“ žino apie „Alder Lake“ procesorių problemas su naršyklėmis

Pirmiausia „Intel“ siūlo įsitikinti, kad „Windows“ ir naršyklėse įdiegti visi naujausi atnaujinimai. Tada turėtumėte pabandyti švariai įdiegti „Intel“ grafikos tvarkykles, jas galite rasti „Intel“ tinklapyje.

Jei tai nepadeda, „Intel“ taip pat nurodo išjungti aparatinį pagreitinimą naršyklėje, kurioje kyla problemų. Jei sistema arba naršyklė įdiegta kietajame diske, gali padėti visko perkėlimas į SSD diską, tačiau tai būtų drastiškas ir brangus žingsnis.

‡ 1999–2024 © Elektronika.lt LTV.LT - lietuviškų tinklalapių vitrina Valid XHTML 1.0!