Elektronika.lt

Elektronika.lt - elektronikos, informacinių ir
ryšių technologijų portalas

Adresas: http://www.elektronika.lt
El. paštas: info@elektronika.lt
 Atspausdinta iš: http://www.elektronika.lt/naujienos/kompiuterija/80869/pasirode-garmin-edge-dviraciu-kompiuteriu-sistemos-shimano-di2-atnaujinimai/spausdinti/

Pasirodė „Garmin Edge“ dviračių kompiuterių sistemos „SHIMANO Di2“ atnaujinimai

Publikuota: 2021-12-02 13:24
Tematika: Kompiuterija
Inf. šaltinis: Pranešimas spaudai

„Garmin Edge“ serijos dviračių kompiuterius – „Edge 530“, „Edge 830“, „Edge 1030“ ir „Edge 1030 Plus“ – jau galima sujungti su elektronine pavarų perjungimo sistema „SHIMANO Di2“. Po atnaujinimų „Edge“ dviračių kompiuteriuose galima stebėti informaciją apie pavarų pozicijas ir akumuliatoriaus įkrovimo lygį.

Pasirodė „Garmin Edge“ dviračių kompiuterių sistemos „SHIMANO Di2“ atnaujinimai

Įdiegus nemokamus programinės įrangos atnaujinimus, dabar „Garmin Edge“ dviračių kompiuteriuose galima matyti duomenis apie galines ir užpakalines pavaras 12 greičių pavarų sistemose bei informaciją apie kairiojo ir dešiniojo perjungiklio akumuliatoriaus lygį.

Kaip ir anksčiau, dviratininkai ir toliau galės eksportuoti kelionės duomenis į trečiųjų šalių svetaines, analizuojančias pavarų perjungimo duomenis ir padedančias dviratininkams pagerinti važiavimo efektyvumą optimizuojant dviračio įrangą. Taip pat galima valdyti savo „Edge“ įrenginį mygtukais, integruotais į „SHIMANO Di2“ valdymo svirtis.

Nemokami sistemos atnaujinimai prieinami jau dabar. Dviratininkai gali atnaujinti savo „Edge“ įrenginį automatiškai, pasinaudodami Wi-Fi® arba „Garmin Express™“.

‡ 1999–2024 © Elektronika.lt LTV.LT - lietuviškų tinklalapių vitrina Valid XHTML 1.0!