Elektronika.lt

Elektronika.lt - elektronikos, informacinių ir
ryšių technologijų portalas

Adresas: http://www.elektronika.lt
El. paštas: info@elektronika.lt
 Atspausdinta iš: http://www.elektronika.lt/naujienos/kompiuterija/80715/microsoft-turi-geru-naujienu-windows-naudotojams-kitamet-mus-pasieks-itin-svarbus-atnaujinimai/spausdinti/

„Microsoft“ turi gerų naujienų „Windows“ naudotojams: kitąmet mus pasieks itin svarbūs atnaujinimai

Publikuota: 2021-11-20 17:55
Tematika: Kompiuterija
Autorius: Lukas Snarskis
Aut. teisės: ©Telefonai.eu
Inf. šaltinis: Telefonai.eu

Birželio mėnesį, JAV milžinė „Microsoft“, pademonstravo naująją „Windows“ operacinės sistemos versiją. Praėjus keturiems mėnesiams – pagaliau baigtas daugelio laukimas. Pirmąją spalio savaitę, naujoji „Windows 11“ tapo prieinama daugeliui, kurie turi su šia platformos versija suderinamus kompiuterius.

„Microsoft“ turi gerų naujienų „Windows“ naudotojams: kitąmet mus pasieks itin svarbūs atnaujinimai

Ir nors naujoji operacinė sistema prieinama daugeliui, tačiau ne visi ją išbandę yra patenkinti rezultatais. Prie šios platformos dirbantys specialistai nusprendė surengti specialią sesiją su vartotojais, kurios metu sulaukė nemažai skundų dėl „Windows 11“ veikimo, kuris kartais yra gerokai nuviliantis.

Remiantis „Windows 11“ kūrėjų pateikta informacija, pokyčių šiuo klausimu galima tikėtis tik kitais metais. Tai reiškia, jog kitais metais pasirodanti „Windows 11 22H2” versija turėtų pasiūlyti vartotojams greitesnį vartotojo sąsajos veikimą bei bendrai geresnį platformos veikimą. Žinoma, reikia tikėtis, kad „Microsoft“ sugebės laikytis šių savo pažadų.

Vertėtų paminėti ir tai, jog „Microsoft“ pastaruoju metu itin vertina vartotojų atsiliepimus. Nors tai galėjo ne visiems atvejams, tačiau prieš kelias dienas, atsižvelgiant į naudotojų komentarus, buvo grąžinta senesnė „Whiteboard“ versija, nes naujesnis variantas sulaukė gausybės kritikos dėl prasto veikimo bei sumažinto funkcionalumo.

Dar vienas dalykas į kurį reikėtų atkreipti dėmesį – „Microsoft“ jau ne pirmą kartą mini artėjančius „Windows 11“ operacinės sistemos veikimo gerinimą. Dar rugsėjo mėnesį bendrovės atstovai paaiškino kaip buvo sukurta naujoji platformos versija, jog būtų pasiekti geriausi veikimo rezultatai. Kaip bebūtų, kol kas tai yra tik tušti žodžiai, o realių rezultatų galima tikėtis tik kitąmet.

‡ 1999–2024 © Elektronika.lt LTV.LT - lietuviškų tinklalapių vitrina Valid XHTML 1.0!