Elektronika.lt

Elektronika.lt - elektronikos, informacinių ir
ryšių technologijų portalas

Adresas: http://www.elektronika.lt
El. paštas: info@elektronika.lt
 Atspausdinta iš: http://www.elektronika.lt/naujienos/kompiuterija/80393/del-intel-skelbiamo-konkurso-aiskeja-kiek-gali-kainuoti-galingiausia-arc-vaizdo-plokste/spausdinti/

Dėl „Intel“ skelbiamo konkurso aiškėja, kiek gali kainuoti galingiausia ARC vaizdo plokštė

Publikuota: 2021-10-26 21:03
Tematika: Kompiuterija
Autorius: Mindaugas Klumbis
Aut. teisės: ©MiTech.lt
Inf. šaltinis: MiTech.lt

„Intel“ yra paskelbusi specialų „Scavenger Hunt“ konkursą, kurio prizai taip pat yra dar neišleistos ARC vaizdo plokštės. Iš viso dalyviams bus padovanota net 300 vaizdo plokščių ir dar papildomų prizų. Labai įdomu, kad konkurso taisyklėse yra pateikiama laimėjimų vertė.

Dėl „Intel“ skelbiamo konkurso aiškėja, kiek gali kainuoti galingiausia ARC vaizdo plokštė

Pagrindinis prizas yra speciali „Intel“ ARC atributika, „Xbox Game Pass“ 6 mėn. ir ARC premium vaizdo plokštė. Kaip sako „Intel“, šios dovanos vertė 900 USD, atmetus priedus galime sakyti, kad galingiausia ARC vaizdo plokštė turėtų kainuoti apie 800 USD. Antros pakopos prizas susideda iš ARC vaizdo plokštės, specialios atributikos ir 3 mėn. „Xbox Game Pass“. „Intel“ šį prizą įvertina 700 USD, tad galime sakyti, kad antra pagal spartą ARC vaizdo plokštė kainuos apie 600 USD.

Jei šios kainos yra tikrai realios, tai „Intel“ nelabai planuoja veltis į vaizdo plokščių kainų karą su AMD ir NVIDIA. Kainas, žinoma, dar padiktuos ir būsianti situacija rinkoje. Dabar esančios spartos prognozės yra tik apytikslės, spėjama, kad greičiausia ARC vaizdo plokštė gali kovoti su „RTX 3060 Ti“, „RTX 3070“ arba „RTX 3070 Ti“. Kiek yra žinoma, ARC vaizdo plokštės staliniams kompiuteriams pasirodys tik 2022 metų antrame ketvirtyje.

‡ 1999–2024 © Elektronika.lt LTV.LT - lietuviškų tinklalapių vitrina Valid XHTML 1.0!