Elektronika.lt

Elektronika.lt - elektronikos, informacinių ir
ryšių technologijų portalas

Adresas: http://www.elektronika.lt
El. paštas: info@elektronika.lt
 Atspausdinta iš: http://www.elektronika.lt/naujienos/kompiuterija/80349/playstation-turetojams-dalintis-vaizdo-irasais-ir-nuotraukomis-bus-zymiai-lengviau/spausdinti/

„PlayStation“ turėtojams dalintis vaizdo įrašais ir nuotraukomis bus žymiai lengviau

Publikuota: 2021-10-24 17:15
Tematika: Kompiuterija
Autorius: Leonardas Sindaravičius
Aut. teisės: ©Telefonai.eu
Inf. šaltinis: Telefonai.eu

Už begalę inovacijų atsakinga technologijų kompanija „Sony“ skelbia testuojanti būdus dalintis ekrano kopijomis bei vaizdo įrašais „PlayStation 5“ konsolėse, naudojant „PlayStation“ aplikaciją. Kol kas ši nauja savybė yra tik riboto leidimo beta versija, kurią gali išbandyti „PS5“ žaidėjai Japonijoje ir Kanadoje.

„PlayStation“ turėtojams dalintis vaizdo įrašais ir nuotraukomis bus žymiai lengviau

Naudotojui įjungus šią savybę, atsiranda galimybė fiksuoti savo žaidimo momentus ir kelti juos į aplikaciją, kurioje jie išlieka dvi savaites. Norint naudotis nauju funkcionalumu nėra reikalinga „PlayStation Plus“ narystė – bent šioje, pradinės stadijos versijoje.

Neapsieinama ir be tam tikrų apribojimų – į programėlę bus galima įkelti ne didesnės, nei 1920x1080 rezoliucijos vaizdo įrašus. Netyčia ištrynus mediją iš konsolės, aplikacijoje žaidėjai vis dar galės pasiekti turinį, kaip atsarginę kopiją.

Patogus dalinimasis žaidimo momentais nėra vienintelė „PS5“ naujovė – netrukus šio žaidimų kompiuterio galimybes turėtų papildyti „Apple Music“ srautinio muzikos klausymo platforma. Apie tokią galimybę buvo paskelbta „Reddit“ forume, kurio naudotojas pastebėjo aplikacijos ikoną kurdamas naują profilį. Deja, programa dar neveikė – toks nesklandumas galimai rodo, jog vartotojui pasisekė žvilgtelėti į „PlayStation 5“ ateities funkciją.

‡ 1999–2024 © Elektronika.lt LTV.LT - lietuviškų tinklalapių vitrina Valid XHTML 1.0!