Elektronika.lt

Elektronika.lt - elektronikos, informacinių ir
ryšių technologijų portalas

Adresas: http://www.elektronika.lt
El. paštas: info@elektronika.lt
 Atspausdinta iš: http://www.elektronika.lt/naujienos/kompiuterija/80186/intel-nesiruosia-riboti-kripto-valiutu-kasimo-spartos-arc-vaizdo-plokstems/spausdinti/

„Intel“ nesiruošia riboti kripto valiutų kasimo spartos ARC vaizdo plokštėms

Publikuota: 2021-10-14 07:21
Tematika: Kompiuterija
Autorius: Mindaugas Klumbis
Aut. teisės: ©MiTech.lt
Inf. šaltinis: MiTech.lt

Pirmoji „Intel“ ARC vaizdo plokščių karta turi „Alchemist“ kodinį pavadinimą. Kompanija pažadėjo, kad savo diskrečias vaizdo plokštes išleis 2022 metų pradžioje. Kaip aiškėja, pirmiausia „Intel“ diskreti grafika debiutuos nešiojam kompiuterių segmente, o ARC vaizdo plokštės staliniams kompiuteriams pasirodys tik 2022 metų antrame ketvirtyje.

„Intel“ nesiruošia riboti kripto valiutų kasimo spartos ARC vaizdo plokštėms

Jau dabar apytiksliai žinome, kad galingiausia ARC vaizdo plokštė pasieks maždaug „RTX 3070“ spartą, bet daug kam įdomu ar „Intel“ imsis kokių nors veiksmų prieš kripto valiutų kasėjus. Interviu metu Roger Chandler pasakė, kad jie nesiruošia apriboti savo vaizdo plokščių kripto valiutų kasimo spartos, bet ir nekuria savo grafikos procesorių taip, kad jie tiktų šiam darbui.

Raja Koduri pridūrė, kad nenori prognozuoti kokia bus ARC vaizdo plokščių pasiūla. Kaip jis sako, tai padaryti yra labai sunku nes dabar rinkoje situacija yra labai sudėtinga, o paklausa yra labai didelė.

‡ 1999–2024 © Elektronika.lt LTV.LT - lietuviškų tinklalapių vitrina Valid XHTML 1.0!