Elektronika.lt

Elektronika.lt - elektronikos, informacinių ir
ryšių technologijų portalas

Adresas: http://www.elektronika.lt
El. paštas: info@elektronika.lt
 Atspausdinta iš: http://www.elektronika.lt/naujienos/kompiuterija/80159/msi-turi-tris-naujienas-zaidimu-gerbejams-pristatyti-nauji-puikiomis-savybemis-pasizymintis-monitoriai/spausdinti/

MSI turi tris naujienas žaidimų gerbėjams: pristatyti nauji puikiomis savybėmis pasižymintis monitoriai

Publikuota: 2021-10-11 11:50
Tematika: Kompiuterija
Autorius: Leonardas Sindaravičius
Aut. teisės: ©Telefonai.eu
Inf. šaltinis: Telefonai.eu

Kompiuterinių žaidimų rinka per pastaruosius metus žengia didžiulį žingsnį į priekį. Tai, neabejotinai, lėmė ir vis didėjantis e. sporto populiarumas, dėl ko gerokai išaugo ir žaidimų gerbėjų poreikiai.

MSI turi tris naujienas žaidimų gerbėjams: pristatyti nauji puikiomis savybėmis pasižymintis monitoriai

Viena populiariausių kompiuterinių žaidimų įrangos gamintojų MSI visai neseniai pristatė tris naujus monitorius, iš kurių du pasižymi unikalia „Quantum Dot“ technologija, kuri neva pagerins žaidimų patirtį. Naujieji monitoriai pavadinti „Optix MPG341QR“, „Optix MPG321UR-QD“ ir „Optix MPG321QRF-QD“.

Pastarieji du turi 32 colių įstrižainės paneles su „Quantum Dot“ technologija, kurios didžiausias suteikiamas pranašumas yra tikslesnis spalvų atkūrimas, ko pasekoje žaidimai atrodys detalesni ir bus labiau įtraukiantys. Skirtumas tarp šių dviejų modelių yra jų raiškia - „Optix MPG321UR-QD“ turės 3840 x 2160 taškų rezoliucijos panelę su 144 Hz atnaujinimo dažniu. Tuo tarpu „Optix MPG321QRF-QD“ turės kiek mažesnės raiškos, 2560 x 1440, ekraną, kurio taškų trūkumą atpirks įspūdingas 175 Hz atnaujinimo dažnis.

MSI turi tris naujienas žaidimų gerbėjams: pristatyti nauji puikiomis savybėmis pasižymintis monitoriai

Pereinant prie „Optix MPG341QR“, čia mus pasitiks 3440 x 1440 raiška - kitaip tariant, tai itin plataus lauko monitorius, turintis 21:9 kraštinių santykį. Jis palaiko konsoles, turi integruotą „Gaming Intelligence“ funkcionalumą ir daugiau MSI sukurtų žaidimams skirtų savybių. Deja, kainų ir prieinamumo kompanija kol kas neatskleidžia, tačiau tai turėtų paaiškėti jau artimiausiu metu.

‡ 1999–2024 © Elektronika.lt LTV.LT - lietuviškų tinklalapių vitrina Valid XHTML 1.0!