Elektronika.lt

Elektronika.lt - elektronikos, informacinių ir
ryšių technologijų portalas

Adresas: http://www.elektronika.lt
El. paštas: info@elektronika.lt
 Atspausdinta iš: http://www.elektronika.lt/naujienos/kompiuterija/80158/nokia-pristate-t20-plansetini-kompiuteri/spausdinti/

„Nokia“ pristatė „T20“ planšetinį kompiuterį

Publikuota: 2021-10-11 07:06
Tematika: Kompiuterija
Autorius: Lukas Snarskis
Aut. teisės: ©Telefonai.eu
Inf. šaltinis: Telefonai.eu

„HMD Global“, kuri valdo „Nokia“ prekinį ženklą, prieš keletą dienų pristatė naują planšetinį kompiuterį. Nors tokio tipo įrenginiai, per pastaruosius septynerius metus, ir buvo praradę savo populiarumą, tačiau pandemija gerokai pakoregavo žmonių įpročius, o į tai jau spėjo sureaguoti nemažai gamintojų, o tarp jų ir „Nokia“.

„Nokia T20“

Prieš keletą dienų pristatyta naujoji „Nokia T20“ planšetė pasiūlys 10,4 colių įstrižainės LCD ekraną, o vienas pagrindinių šio įrenginio privalumų – ilgas baterijos tarnavimo laikas, greitas įkrovimas, kas padės tinkamai atlikti dienos darbus ar patenkinti mokslų poreikius. Negana to, naujasis „Nokia“ produktas turi ir specialią „Kids Space“ aplinką, kuri suteiks tėvams specialių įrankių, jeigu šiuo prietaisu naudosis jų mažieji.

Naujoji „Nokia T20“ planšetė turi 8200 mAh talpos bateriją, o gamintojų teigimu, pilno įkrovimo turėtų pakakti maždaug 15 valandų. To neabejotinai pakaks ne tik ilgai darbo dienai, tačiau ir intensyviems mokslams. Pranešama, kad „T20“ modelis jums suteiks maždaug 7 valandas pokalbių laiko arba net 10 valandų jūsų mėgiamiems filmams. Bateriją įkrauti bus galima su 15 W greituoju įkrovimu.

„Nokia T20“

Šis planšetinis kompiuteris veiks su „Unisoc Tiger T610“ procesoriumi bei turės 3 GB arba 4 GB operatyviosios (RAM) bei 32 GB arba 64 GB vidinės atminties, kurią bus galima praplėsti atminties kortele. Negana to, „Nokia“ šią savo naujieną aprūpino ir „Android 11“ operacinės sistemos versija. Verta paminėti, kad planšetė taip pat turės ir dviejų metų atnaujinimų palaikymą, o saugumo papildiniai šį produktą pasieks 3 metus.

„Nokia T20“ taip pat turi stereo garsiakalbius, du mikrofonus ir ausinių lizdą. Priekinėje planšetės dalyje įmontuota 5 MP kamera, o nugarėlėje rasime 8 MP raiškos vaizdo jutikliu aprūpintą objektyvą. Dar vienas privalumas – gamintojas pasiūlys tiek „Wi-Fi“ variantą, tiek ir opciją su SIM kortelių palaikymu.

Europoje naujoji „Nokia“ planšetė kainuos nuo 239 eurų už modelį be SIM palaikymo, o jeigu jums bus reikalinga ir pastaroji opcija – tuomet tai kainuos nuo 269 eurų už bazinį modelį.

‡ 1999–2024 © Elektronika.lt LTV.LT - lietuviškų tinklalapių vitrina Valid XHTML 1.0!