Elektronika.lt

Elektronika.lt - elektronikos, informacinių ir
ryšių technologijų portalas

Adresas: http://www.elektronika.lt
El. paštas: info@elektronika.lt
 Atspausdinta iš: http://www.elektronika.lt/naujienos/kompiuterija/79774/realme-debiutuoja-planseciu-rinkoje/spausdinti/

„Realme“ debiutuoja planšečių rinkoje

Publikuota: 2021-09-15 09:10
Tematika: Kompiuterija
Autorius: Lukas Snarskis
Aut. teisės: ©Telefonai.eu
Inf. šaltinis: Telefonai.eu

Neįtikėtinus augimo tempus išmaniųjų telefonų rinkoje demonstruojanti Kinijos bendrovė „Realme“ žengė ir į planšečių rinką. Po keletos mėnesių anonsų ir įvairiausių kalbų, pirmoji kompanijos planšetė išvydo dienos šviesą. Vakar, Kinijoje, buvo pristatyta naujoji „Realme Pad“.

„Realme“ debiutuoja planšečių rinkoje

Kaip ir buvo prognozuota, pirmoji „Realme“ planšetė pasižymi 10,4 colių įstrižainės ekranu su 2000x1200 taškų raiška. Negana to, šis modelis pasižymi itin plonu korpusu, o jo storis siekia vos 6,9 milimetro. Priekinėje dalyje, kaip ir nugarėlėje, rasime po vieną kamerą – abi jos aprūpintos 8 MP raiškos vaizdo jutikliais.

„Realme Pad“ veiks su „MediaTek Helio G80“ procesoriumi, o pirkėjai turės keletą atminties opcijų. Jūs galėsite rinktis iš 3 GB arba 4 GB operatyviosios (RAM) bei 32 GB arba 64 GB vidinės atminties, kurią dar bus galima praplėsti ir atminties kortele. Pigiausias modelis kainuos maždaug 160 eurų, o jeigu jums reikalingas ir SIM kortelių palaikymas, tuomet toks variantas bus parduodamas už maždaug 185 eurus.

Planšetinio kompiuterio veikimą palaikys 7100 mAh talpos baterija su 18W greituoju įkrovimu, o „Realme Pad“ bus galima naudoti ir kitiems įrenginiams įkrauti, kas yra ganėtinai populiari funkcija tarp išmaniųjų telefonų gamintojų. Nors „Realme“ debiutinė planšetė ir yra ganėtinai pigi, tačiau čia rasime keturis garsiakalbius su „Dolby Atmos“ palaikymu.

Pranešama, kad pirmoji „Realme“ planšetė prekyboje pasirodys jau nuo rugsėjo 16 dienos, o pirkėjai galės rinktis tarp dviejų spalvinių variantų – tai auksinės ir pilkos. Tiesa, bent jau kol kas ji bus prieinama tik Indijos rinkoje, o informacijos apie jos pasirodymą tarptautinėje erdvėje – kol kas nėra.

‡ 1999–2024 © Elektronika.lt LTV.LT - lietuviškų tinklalapių vitrina Valid XHTML 1.0!