Elektronika.lt

Elektronika.lt - elektronikos, informacinių ir
ryšių technologijų portalas

Adresas: http://www.elektronika.lt
El. paštas: info@elektronika.lt
 Atspausdinta iš: http://www.elektronika.lt/naujienos/kompiuterija/79710/battlefield-gerbejams-tai-patiks-netrukus-pasirodys-ir-telefonams-skirta-versija/spausdinti/

„Battlefield“ gerbėjams tai patiks: netrukus pasirodys ir telefonams skirta versija

Publikuota: 2021-09-09 13:28
Tematika: Kompiuterija
Autorius: Rokas Gaidys
Aut. teisės: ©Telefonai.eu
Inf. šaltinis: Telefonai.eu

Užkietėję šaudyklių mėgėjai tikriausiai su nekantrumu laukia „Call of Duty: Vanguard“ ar „Battlefield 2042“, kurios pasirodys jau už poros mėnesių, tačiau gali būti, kad vienos iš jų taip pat sulauksime ir išmaniuosiuose telefonuose. Žinoma, kad čia nėra kalbama apie „Call of Duty“, nes pastarojo mobilioji versija gyvuoja jau ne vienerius metus, o apie „Battlefield“. Jau prieš kurį laiką buvo pranešta, kad „Electronic Arts“ šiuo metu kuria nešiojamą šaudyklės versiją „Battlefield Mobile“, kuri turėtų pasirodyti jau ateinančiais metais. Apie šį projektą EA labai daug nekalba, tačiau dar visai nesenai pristatė pirmąsias nuotraukas bei pranešė apie pirmuosius testus.

„Battlefield“ gerbėjams tai patiks: netrukus pasirodys ir telefonams skirta versija

Pirmieji projekto vaizdai pasirodė žaidimo „Google Play“ paskyroje, kurioje buvo pranešta apie išankstinį testavimą. Juose yra demonstruojami skirtingi „Battlefield Mobile“ elementai, tai yra „gameplay“, veikėjų kategorijos, automobiliai ir t. t., tačiau didesnių detalių jose įžvelgti yra ganėtinai sunku. Iš pirmo žvilgsnio panašu, kad šaudyklė bus modernios, šių laikų tematikos. Dar anksčiau buvo pranešta, kad bent jau pradžioje žaidime bus du žemėlapiai, iš kurių vienas daugeliui tikrai turėtų būti žinomas, tai yra „Grand Bazaar“.

„Battlefield“ gerbėjams tai patiks: netrukus pasirodys ir telefonams skirta versija

Taip pat buvo pranešta, kad pirmieji jį išbandyti galės ne Europos ar Šiaurės Amerikos vartotojai, o Indonezijos ir Filipinų. Pastaroji versija nebus prieinama „iOS“, o tik „android“ operacinių sistemų naudotojams jau šį rudenį. Vėliau drąsiai galima tikėtis, kad žaidimas bus tobulinamas ir didinamas, o kartu atsiras ir daugiau regionų bei išmaniųjų, kurie drąsiai galės jį išbandyti. Tiesą sakant, jau greitu metu galima tikėtis didesnio pranešimo apie „Battlefield Mobile“ pasirodymą Europoje ir kituose žemynuose.

Keletas didžiųjų franšizių jau yra išbandę sėkmę mobiliuose žaidimuose, o tai reiškia, kad „Battlefield“ čia turės nemažai konkurentų, kurie jau yra smarkiai apšilę kojas. Tikriausiai rimčiausi iš jų yra „Call of Duty: Mobile“ ir „PlayerUnknowns‘ Battlegrounds“, tačiau ir jų fanai turėtų tikrai su nekantrumu laukti „Battlefield Mobile“ bandymo, nes ką naujo ir įdomaus pasiūlyti jis tikrai turės.

‡ 1999–2024 © Elektronika.lt LTV.LT - lietuviškų tinklalapių vitrina Valid XHTML 1.0!