Elektronika.lt

Elektronika.lt - elektronikos, informacinių ir
ryšių technologijų portalas

Adresas: http://www.elektronika.lt
El. paštas: info@elektronika.lt
 Atspausdinta iš: http://www.elektronika.lt/naujienos/kompiuterija/7877/canon-pristato-uniflow-output-manager-3-1/spausdinti/

„Canon“ pristato uniFLOW Output Manager 3.1

Publikuota: 2007-05-12 09:24
Tematika: Kompiuterija
Inf. šaltinis: Canon

„Canon Europe“, pasaulinė lyderė vaizdų apdorojimo technologijoje, šiandien paskelbė apie naujausią spausdinimo valdymo versiją ir produkcijos programinę įrangą uniFLOW Output Manager 3.1. Sprendimas, kurį sukūrė NT-ware GmbH ir suprojektavo biuro ir profesionaliems spausdinimo klientams, dabar turi naujų funkcijų, kurios įmonėms leidžia efektyviau tvarkyti savo spausdinimo procesus, įskaitant Access Control List (ACL), Access Management System (AMS) ir integravimą į eCopyTM ShareScan® dokumentų vaizdų apdorojimo programinę įrangą.

Access Control List (ACL) – tai nauja funkcija, kuri paprastai yra naudojama operacijos sistemose, leidžianti IT vadovams nustatyti leidimus funkcijoms arba aplankams vartotojams ar grupėms. Programoje uniFLOW 3.1, ACL taip pat reiškia, kad leidimai dabar gali būti suteikiami kartu su Access Management System (AMS) naujos serijos Canon iR diapazone. IT vadovai gali pritaikyti apribojimus arba leidimui įrenginių funkcijoms, kopijavimui, spausdinimui, siuntimui ir nuskaitymui bei įrenginių funkcijos: spalvotas kopijavimas, paprastas kopijavimas tik kai kuriems vartotojams.

Vartotojams identifikavus savo spausdinimo įrenginyje jie matys tik tas funkcijas, kurių reikia savo užduotims atlikti – tai yra intuityvi funkcija, pagerinanti vartotojų patirtį su „Canon“ spausdintuvais. Apribojant kai kurių įrenginių funkcijų naudojimą tiems vartotojams, kuriems jų reikia, kompanijos galės valdyti spalvoto spausdinimo kiekį, taip sumažinant išlaidas. Be to, iš valdymo ir saugos požiūrio, IT vadovai gali nuspręsti, kas gali prieiti prie nuskaitymo ar faksavimo funkcijos, taip atsitiktinai apribojant jautrių dokumentų nuskaitymo ar faksavimo riziką. Profesionalaus spausdinimo aplinkoje ACL sąvoka programoje uniFLOW Output Manager 3.1 leidžia spausdinimo tiekėjui sudaryti konkrečius aplankus ir dokumentus internetinėje saugykloje tik konkretiems vartotojams.

Kita žinoma 3.1 versijos naujoji funkcija – integravimas tarp uniFLOW Output Manager ir eCopy, kito geriausio „Canon“ sprendimų produkto. eCopy ShareScan leis automatiškai prisiregistruoti vartotojui patvirtinus savo autentiškumą naudojant uniFLOW Output Manager, nes vartotojo kredencialai automatiškai perduodami iš uniFLOW Output Manager į eCopy ShareScan. Bendras sprendimas pašalina poreikį daugialypiam vartotojų autentifikavimui ir padidina paprastą naudojimą biuro darbuotojams tuo tarpu patobulinant produktyvumą.

Papildomos naujos funkcijos biuro aplinkoje apima pagerintų pranešimų galimybes, nuotolinį spausdinimo serverį, skirtą „Novell Netware“ ir pasaulinį spausdinimo užduočių atleidimo mechanizmą. Pasaulinių spausdinimo užduočių atleidimo mechanizmas yra skirtas kompanijoms su keliais biurais keliose vietose. Papildomam klientų patogumui „uniFLOW OM“ funkcija „My Print Anywhere“ perkeliama toliau, kad vartotojai, pvz., keliaujantieji tarp kelių vietų, kad paimtų asmenines spausdinimo užduotis bet kuriame įrenginyje tarp kelių vietų kompanijoje LAN arba WAN.

Rosario Di Dio, „Canon Europe“ Europos sprendimų profesionalas komentuoja: „Mes artimai dirbame su NT-Ware, kad užtikrintume, jog patobulintos UniFLOW 3.1 Output Manager funkcijos ir įvairiapusiškumas padės mūsų klientams pasiekti verslo tikslų, pvz., sumažinti išlaidas, padidinti saugą ir nukreipti spausdinimo produkcijos procesus. UniFLOW 3.1 vientisai integruojamas su kitais geriausiais biuro sprendimais, įskaitant eCopy ShareScan, kuris patobulina vartotojų, kurie turi spausdinti ir lengvai ir taupiai dalintis dokumentais.“

UniFLOW Output Manger 3.1 Europoje pasirodys nuo 2007 m. gegužės 21 d.

‡ 1999–2024 © Elektronika.lt LTV.LT - lietuviškų tinklalapių vitrina Valid XHTML 1.0!