Elektronika.lt

Elektronika.lt - elektronikos, informacinių ir
ryšių technologijų portalas

Adresas: http://www.elektronika.lt
El. paštas: info@elektronika.lt
 Atspausdinta iš: http://www.elektronika.lt/naujienos/kompiuterija/78478/tinder-leis-pasislepti-nuo-antrosios-puses/spausdinti/

„Tinder“ leis pasislėpti nuo antrosios pusės

Publikuota: 2021-06-10 21:03
Tematika: Kompiuterija
Autorius: Lukas Snarskis
Aut. teisės: ©Telefonai.eu
Inf. šaltinis: Telefonai.eu

„Tinder“ programėlės kūrėjai paskelbė naują funkciją, kuri leis jos vartotojams užblokuoti žmones pagal jų kontaktų informaciją. JAV įsikūręs socialinis tinklas ir internetinių pažinčių programėlė atliko apklausą, kuri parodė, kad 40 proc. apklaustųjų šioje aplikacijoje susidūrė su buvusiąja antrąja puse, 24 proc. – su kolegomis ar šeimos nariais ir kas dešimtas vartotojas buvo pastebėjęs savo dėstytojų profilius.

„Tinder“ leis pasislėpti nuo antrosios pusės

Iš visų apklaustųjų, 78 proc. atsakė, kad jie nenorėtų būti matomi ar matyti šiuos kontaktus pažinčių programėlėje. Apklaus paskatino naujos funkcijos „blokuoti kontaktus“ atsiradimą, kuri leistų blokuoti asmeninius kontaktus, o taip puikiai atspindi ir naujosios galimybės pavadinimas. „Tinder“ programėlės grupės produkto vadovas, Bernadette Morganas apie šią naujieną pasisakė taip:

„Gal mes ir neapsaugosime Jūsų nuo nepatogių atsitiktinių susitikimų kavinėse, bet mes jums duodame daugiau valdymo galimybių, kad turėtumėte geresnę patirtį „Tinder“ platformoje. Mes išleidžiame blokavimo galimybę kaip papildomą funkciją, kuri įgalina vartotojus ramiai naudotis ir padeda sukurti vietą be rūpesčių, leidžiančių užmegzti naujus ryšius.“

Nuo šiol „Tinder“ nariai visame pasaulyje galės savo profilio nustatymuose blokuoti kontaktus. Taip pat galės ir bet kada atblokuoti – tai reiškia, kad dabar naudotojai turės daugiau savarankiško valdymo ties pažinčių patirtimi.

Primename, jog per pastaruosius metus „Tinder“ nemažai dėmesio skyrė ir šios programėlės saugumui. Pažinčių kompanijos ir kitos internetinės platformos buvo kritikuojamos dėl nepakankamo jų vartotojų saugumo, nes registruojamų seksualinių nusikaltimų, susijusių su internetinėmis pažinčių svetainėmis ir programomis, skaičius auga kasdien.

‡ 1999–2024 © Elektronika.lt LTV.LT - lietuviškų tinklalapių vitrina Valid XHTML 1.0!