Elektronika.lt

Elektronika.lt - elektronikos, informacinių ir
ryšių technologijų portalas

Adresas: http://www.elektronika.lt
El. paštas: info@elektronika.lt
 Atspausdinta iš: http://www.elektronika.lt/naujienos/kompiuterija/78016/uz-neribota-saugykla-google-nuotraukose-jau-teks-sumoketi/spausdinti/

Už neribotą saugyklą „Google“ nuotraukose jau teks sumokėti

Publikuota: 2021-05-07 13:32
Tematika: Kompiuterija
Aut. teisės: ©Techsmart.lt
Inf. šaltinis: Techsmart.lt

„Google“ nebeteiks neribotos, aukštos kokybės vaizdų saugojimo paslaugos savo „Google“ nuotraukose. Apie tai buvo pranešta dar praėjusių metų lapkritį, o pakeitimai turėtų įsigalioti 2021 metų birželio 1 dieną.

Už neribotą saugyklą „Google“ nuotraukose jau teks sumokėti

Įsigaliojus naujoms taisyklėms, nemokama nuotraukų ir vaizdo įrašų saugykla bus apribota iki 15 GB. Norėdami išplėsti saugyklą, turėsite užsiprenumeruoti „Google One“ ir pasirinkti vieną iš siūlomų parinkčių, atsižvelgdami į savo pageidavimus.

Verta pažymėti, kad nauji apribojimai neatsižvelgs į bendrą įrašų, kurie buvo įkelti į „Google“ nuotraukas iki birželio 1 dienos kiekį.

Tai reiškia, kad vartotojai dar turi laiko nemokamai įkelti visas įsimintinas nuotraukas ar kitus vaizdus į „Google“ saugyklą.

15 GB „Google“ nuotraukose: daug ar mažai? Iš pradžių gali atrodyti, kad 15 GB nuotraukų ir vaizdo įrašų saugojimui yra gerokai per mažai.

„Google“ tvirtina, kad daugiau nei 75% paslaugos vartotojų ribą pasieks tik praėjus trejiems metams po to, kai bus įvestas limitas. Be to, naujos taisyklės neturės įtakos „Google“ išmaniųjų telefonų savininkams, pradedant „Pixel 2“ modeliais. Pirmosios kartos „Pixel“ išmaniųjų telefonų savininkai turės užsiregistruoti, kad išplėstų saugyklos talpą.

Pastebima, kad „Google“ suteikia vartotojams gana patogų įrankį, kuris leidžia įvertinti, kuriam laiko tarpui užteks saugomos vietos. Išties naudingas dalykėlis, jei kažkas suabejos, ar užsiprenumeruoti „Google One“, ar ne.

‡ 1999–2024 © Elektronika.lt LTV.LT - lietuviškų tinklalapių vitrina Valid XHTML 1.0!