Elektronika.lt

Elektronika.lt - elektronikos, informacinių ir
ryšių technologijų portalas

Adresas: http://www.elektronika.lt
El. paštas: info@elektronika.lt
 Atspausdinta iš: http://www.elektronika.lt/naujienos/kompiuterija/77577/huawei-pristato-pigu-monitoriu/spausdinti/

„Huawei“ pristato pigų monitorių

Publikuota: 2021-04-06 07:16
Tematika: Kompiuterija
Autorius: Rokas Gaidys
Aut. teisės: ©Telefonai.eu
Inf. šaltinis: Telefonai.eu

Paskutiniu metu Kinijos milžinė vis labiau garsėja tuo, kad po mažu vis labiau plečia horizontus ir be išmaniųjų telefonų pristato ir vieną ar kitą kompiuterinį produktą. „Huawei“ kurti nešiojamieji kompiuteriai nėra didžiulė naujiena, tačiau dabar jie pristato naują monitorių, kuris prekyboje pasirodys jau visai greitai.

„Huawei“ pristato pigų monitorių

Penktadienį „Huawei Business Group“ pranešė, kad ruošiasi išleisti pirmąjį savo ekraną, skirtą stacionariems kompiuteriams pavadinimu „Huawei Display 23,8“ ir kaip galima suprasti iš to, kad jo įstrižainė bus 23,8 colio arba šiek tiek daugiau nei 60 centimetrų ilgio. Panašiai kaip ir jų kurtuose nešiojamuose kompiuteriuose taip ir čia juosta, kurioje baigiasi ekranas bus beveik nepastebima. Bendras visų kraštų plotas yra 5,7 mm., o tai reiškia, kad 90 procentų viso bendro „Huawei Display 23,8“ ploto užims rodomas vaizdas. Raiška atsižvelgiant į dydį galbūt ir nėra pati įspūdingiausia vos „FHD“ arba „1920x1080“. Šis monitorius veiks su asmeniniais bei nešiojamais kompiuteriais ir net prie jo bus galima prijungti išmanųjį telefoną.

Pirminiais duomenimis šis produktas iš pradžių bus prieinamas Jungtinės Karalystės, Vokietijos, Prancūzijos, Malaizijos, Tailando ir Filipinų gyventojams. „Huawei Display 23.8“ bus oficialiai pradėta pardavinėti balandžio 14-tą dieną ir jo kaina prasidės nuo 149,99 svarų arba 176 eurų. Šiuo metu ankščiau paminėtuose regionuose jau yra pradėti priimti išankstiniai užsakymai, o kartu su jais galima pasiimti „MateDock 2“ perėjimą nemokamai.

Šiuo metu nėra informacijos, ar juo bus pradėta prekiauti ir Lietuvoje, ar bus apsiribota tik anksčiau išvardintomis šalimis. Savaime suprantama, kad tai nėra idealiausias monitorius vaizdo žaidimams, bet atsižvelgiant į kainą tai gali būti nebloga opcija paprasčiausiai dirbant namuose.

‡ 1999–2024 © Elektronika.lt LTV.LT - lietuviškų tinklalapių vitrina Valid XHTML 1.0!