Elektronika.lt

Elektronika.lt - elektronikos, informacinių ir
ryšių technologijų portalas

Adresas: http://www.elektronika.lt
El. paštas: info@elektronika.lt
 Atspausdinta iš: http://www.elektronika.lt/naujienos/kompiuterija/76994/negalite-isigyti-playstation-konsoles-jos-zaidimus-galesite-zaisti-savo-kompiuteryje/spausdinti/

Negalite įsigyti „PlayStation“ konsolės? Jos žaidimus galėsite žaisti savo kompiuteryje

Publikuota: 2021-02-26 21:11
Tematika: Kompiuterija
Autorius: Rokas Gaidys
Aut. teisės: ©Telefonai.eu
Inf. šaltinis: Telefonai.eu

Dar praėjusią vasarą pasirodė pirmieji „Playstation 4“ žaidimai, kuriais jau galėjo mėgautis ir asmeninių kompiuterių savininkai, tai yra „Death Stranding“ ir „Horizon: Zero Dawn“, o dabar panašu, kad „Sony“ planuoja panašiai pasielgti ir su daugiau „Playstation“ šedevrų. Žinoma, kad šios kalbos sklandė jau kurį laiką, bet dabar buvo oficialiai paskelbta, kad 2019-ųjų projektas bus prieinamas ir kitose platformose.

Negalite įsigyti „PlayStation“ konsolės? Jos žaidimus galėsite žaisti savo kompiuteryje

Jau šį pavasarį „Days Gone“ bus prieinamas ir asmeninių kompiuterių savininkams. Prieš beveik du metus pasirodęs „SIE Bend Studio“ projektas buvo mišriai priimtas iš visų, nes vieniems kova su milžiniškomis numirėlių ordomis buvo kvapą gniaužiančios, tačiau kitiems kažko pritrūko, ypač dėl to, kad antroje žaidimo pusėje istorija buvo šiek tiek silpnoka. Kad ir kaip ten bebūtų šis projektas yra tikrai vertas dėmesio, nes tikrai nėra daug žaidimų, kuriuose galima kovoti su šimtais zombių vienu metu.

Panašu, kad „Sony“ keičia strategija ir vis dažniau išvysime tokią situaciją, kad po kurio laiko „Playstation“ šedevrai bus prieinami ir asmeninių kompiuterių vartotojams. Šią situaciją „PS“ vadovas J. Ryan apibūdina labai paprastai, nes pasak jo žaidimų kūrimo kainos ir kaštai vis labiau auga ir vien tik „Playstation“ vartotojai ne visada juos atperka. Atsižvelgiant į „Horizon: Zero Dawn“ pavyzdį yra suprantama, kad šis sprendimas yra tikrai pasvertas.

Šie pokyčiai leis ir asmeninių kompiuterių savininkams pasimėgauti tuo, kuo „Playstation“ savininkai tikrai gali pasigirti, nes neretas žaidimas yra tikrai apibūdinamas kaip šedevras. Su „Days Gone“ tai bus padaryta jau visai greitai, o po to jau reiks laukti „God of War“ ar „Bloodborne“ pasikeitimų, nes tikrai yra įdomu pamatyti, ką iš jų gali išspausti galingi stacionarūs kompiuteriai.

‡ 1999–2024 © Elektronika.lt LTV.LT - lietuviškų tinklalapių vitrina Valid XHTML 1.0!