Elektronika.lt

Elektronika.lt - elektronikos, informacinių ir
ryšių technologijų portalas

Adresas: http://www.elektronika.lt
El. paštas: info@elektronika.lt
 Atspausdinta iš: http://www.elektronika.lt/naujienos/kompiuterija/76789/google-photos-net-ir-blogiausiai-jusu-uzfiksuotas-gales-paversti-nuostabiomis-yra-vienas-kabliukas/spausdinti/

„Google Photos“ net ir blogiausiai jūsų užfiksuotas galės paversti nuostabiomis: yra vienas kabliukas

Publikuota: 2021-02-15 15:12
Tematika: Kompiuterija
Autorius: Leonardas Sindaravičius
Aut. teisės: ©Telefonai.eu
Inf. šaltinis: Telefonai.eu

„Pixel“ išmaniųjų telefonų linija netruko išgarsėti ne tik puikia nuotraukų kokybe, bet ir įrankiais, leidžiančiais padarytus kadrus paversti dar geresniais. Dabar „Google“ kai kurias pažangesnes savybes įkelia į „Google Photos“ talpyklą, tačiau tam, kad jomis pasinaudotumėte, visų pirma turėsite tapti „Google One“ prenumeratoriumi.

„Google Photos“ net ir blogiausiai jūsų užfiksuotas galės paversti nuostabiomis: yra vienas kabliukas

Nuotraukų redagavimo įrankiai paremti dirbtinio intelekto įrankiais, kurie atpažįsta tai, kaip Jūs redaguojate savo nuotraukas ir laikui bėgant prisitaiko prie Jūsų poreikių bei leidžia sukurti kone filtrus, kuriais galėsite redaguoti kitas nuotraukas vienu palietimu. Nemažai dėmesio skiriama portretams – funkcija „Portrait Blur“ suteikia galimybę mažinti fono ryškumą, tuo tarpu „Portrait Light“ leis koreguoti veidų apšvietimą. Tarp įrankių yra ir iš anksto sukonfigūruotų parinkčių siūlymai – pavyzdžiui, galite pasirinkti Dynamic ir bus pagerintas nuotraukos ryškumas bei kontrastas, sukuriant labiau subalansuotą vaizdą.

„Google Photos“ taip pat yra nustatymų, orientuotų į lauke darytas nuotraukas ir dangaus vaizdo pagražinimą, o visos minėtos funkcijos ir dar daugiau pasieks „Google One“ prenumeratorius šios savaitės eigoje. Jei dar nesate užsiregistravę, pigiausias „Google One“ planas kainuoja €1,99 per mėnesį, už kuriuos gaunate 100 gigabaitų online talpyklos bei keletą kitų privalumų.

Kartu su nuotraukų redagavimo atnaujinimu, „Google“ pranešė, jog „Photos“ bus papildyta galimybe redaguoti vaizdo įrašus – tam nė nereikės būti „Google One“ nariu. Su naujuoju vaizdo įrašų redagavimo įrankiu naudotojai galės turimą medžiagą pasukti, apkirpti, koreguoti perspektyvą, pridėti filtrus ir keisti ryškumą, kontrastą, spalvų sotį ir šilumą.

Jau dabar „Google Photos“ vaizdo įrašų redagavimo įrankyje yra daugiau nei 30 skirtingų valdymo parinkčių, tačiau pati interneto milžinė rekomenduoja naudotojams pradėti nuo pagrindų – horizonto tiesinimo ir vaizdo apkirpimo, kad dėmesys būtų sutelkiamas į vaizdo įrašo subjektą.

Atnaujintos filmuotos medžiagos redagavimo galimybės jau pasiekiamos „Google Photos“ naudotojams „iOS“ sistemoje, pranešama, kad „Android“ savininkus naujiniai pasieks per ateinančias savaites.

‡ 1999–2024 © Elektronika.lt LTV.LT - lietuviškų tinklalapių vitrina Valid XHTML 1.0!