Elektronika.lt

Elektronika.lt - elektronikos, informacinių ir
ryšių technologijų portalas

Adresas: http://www.elektronika.lt
El. paštas: info@elektronika.lt
 Atspausdinta iš: http://www.elektronika.lt/naujienos/kompiuterija/76778/samsung-ismanieji-su-windows-kompiuteriais-draugaus-geriau-nei-bet-kurie-kiti/spausdinti/

„Samsung“ išmanieji su „Windows“ kompiuteriais draugaus geriau nei bet kurie kiti

Publikuota: 2021-02-15 07:10
Tematika: Kompiuterija
Autorius: Leonardas Sindaravičius
Aut. teisės: ©Telefonai.eu
Inf. šaltinis: Telefonai.eu

Pietų Korėjoje įsikūrusi technologijų milžinė „Samsung“ naujausiais duomenimis yra antroje vietoje pasaulyje pagal išmaniųjų telefonų pardavimus. Praplėsti vartotojų bazę ir grįžti į pirmąją vietą gali padėti neseniai atskleisti naujo funkcionalumo planai – „Samsung“ žada išleisti tris aplikacijas, kurios pagerins sąsają tarp telefonų ir „Windows 10“ kompiuterių.

„Samsung“ išmanieji su „Windows“ kompiuteriais draugaus geriau nei bet kurie kiti

Pirmoji yra pavadinta „Quick Share“ ir iš tikro debiutavo maždaug prieš metus su „Galaxy S20“ išmaniųjų telefonų linija. Funkcionalumu ji panaši į „Apple AirDrop“ ir leidžia greitai pasidalinti failais tarp „Galaxy“ įrenginių, naudojant „Wi-Fi“. Dabar „Samsung“ dirba kartu su „Microsoft“ tam, kad būtų sukurtas šios programėlės ekvivalentas „Windows 10“ platformai, leisiantis lengvai ir greitai apsikeisti failais tarp kompiuterio ir telefono ar planšetės.

Kitos dvi programėlės, kuriamos „Windows 10“ operacinei sistemai, pavadintos „Samsung Free“ ir „Samsung O“. Pirmoji yra atnaujinta ir patobulinta „Samsung Daily“ versija, siūlanti naujienas, televiziją ir žaidimus vienoje vietoje. Tuo metu paslaptingoji „Samsung O“ dabartiniais duomenimis panaši į anksčiau minėtos aplikacijos kloną, deja daugiau detalių apie jos funkcionalumą kol kas nėra atskleidžiama – žinoma tik tai, kad „Samsung“ ją testuoja.

Kada visos trys minėtos programos pasieks „Windows 10“ šiuo metu nežinoma, tačiau neabejojame, kad jomis naudotis bus galima jau šių metų eigoje.

‡ 1999–2024 © Elektronika.lt LTV.LT - lietuviškų tinklalapių vitrina Valid XHTML 1.0!