Elektronika.lt

Elektronika.lt - elektronikos, informacinių ir
ryšių technologijų portalas

Adresas: http://www.elektronika.lt
El. paštas: info@elektronika.lt
 Atspausdinta iš: http://www.elektronika.lt/naujienos/kompiuterija/76320/nvida-paskelbe-peles-kurios-yra-suderinamos-su-reflex/spausdinti/

NVIDA paskelbė peles, kurios yra suderinamos su „Reflex“

Publikuota: 2021-01-22 07:02
Tematika: Kompiuterija
Autorius: Mindaugas Klumbis
Aut. teisės: ©MiTech.lt
Inf. šaltinis: MiTech.lt

NVIDIA praėjusiais metais atskleidė „Reflex“ technologiją, kuri sumažiną įvesties laiką žaidimuose. Dabar kompanija skelbia peles, kurios yra suderinamos su „Reflex“, kad įvesties delsa būtų dar mažesnė.

Kol kas NVIDIA sąraše yra 11 pelių. Iš „Acer“ kompanijos sąraše yra trys pelės: „GM310“, „Predator Cestus 330“ ir „Predator Cestus 350“.

NVIDA paskelbė peles, kurios yra suderinamos su „Reflex“

„Alienware“ turi vieną modelį: „AW610M“, ASUS sąraše irgi turi vieną modelį – „Chakram Core“, iš „Corsair“ sąraše matome „DARK CORE RGB PRO“ / „RGB PRO SE“ modelius.

„Logitech“ sąraše turi irgi vieną pelę – „G Pro X Superlight“, kaip ir MSI („GM 41“), „Razer“ („Death Adder V2“) ir „SteelSeries“ („Rival 3“).

Kitos pelės dabar tikrinamos ir į sąrašą pateks vėliau. Norint, kad „Reflex“ veiktų pirmiausia reikia turėti „GTX 900“ ar naujesnę vaizdo plokštę, norint geriausių rezultatų taip pat reikėtų „Reflex“ palaikančio monitoriaus.

‡ 1999–2024 © Elektronika.lt LTV.LT - lietuviškų tinklalapių vitrina Valid XHTML 1.0!