Elektronika.lt

Elektronika.lt - elektronikos, informacinių ir
ryšių technologijų portalas

Adresas: http://www.elektronika.lt
El. paštas: info@elektronika.lt
 Atspausdinta iš: http://www.elektronika.lt/naujienos/kompiuterija/76121/populiariausiu-windows-10-irankiu-laukia-pokyciai-palies-didele-dali-vartotoju/spausdinti/

Populiariausių „Windows 10“ įrankių laukia pokyčiai: palies didelę dalį vartotojų

Publikuota: 2021-01-07 21:17
Tematika: Kompiuterija
Autorius: Ignas Petrikonis
Aut. teisės: ©Telefonai.eu
Inf. šaltinis: Telefonai.eu

Jau keletą dešimtmečių biurų darbuotojai gyvena panašiu ryto režimu. Atvykę į darbą išsiverda puodelį kavos, įsijungia kompiuterį ir atsidaro elektroninio pašto dėžutę. Patikrinę, ar nėra svarbių laiškų, atveria kalendoriaus aplikaciją ir akimis permeta svarbiausius dienos darbus bei susitikimus. Kitaip tariant, elektroninio pašto ir kalendoriaus programėlės tapo neatsiejama daugelio žmonių kasdienybės dalimi. Tačiau netolimoje ateityje „Microsoft“ planuoja šiuos du įrankius sujungti į vieną.

Populiariausių „Windows 10“ įrankių laukia pokyčiai: palies didelę dalį vartotojų

„Windows Central“ praneša, kad JAV programinės įrangos milžinė kuria naują „Outlook“ aplikaciją, kodiniu pavadinimu „Project Monarch“. Ji skirta pakeisti šiuo metu gamyklines „Windows 10“ operacinės sistemos „Mail“ ir „Calendar“ aplikacijas, jas sujungiant į vieną programą.

Skelbiama, kad naujoji „Outlook“ aplikacija turės daugybę naujų funkcijų, tokių kaip svarbiausių elementų išsaugojimas kompiuterio atmintyje, leidžiant juos pasiekti net ir neturint interneto ryšio. Tiesa, tikroji tokio „Microsoft“ žingsnio priežastis yra visai kita. Bendrovė siekia pasiūlyti integruotą savo paslaugų patirtį visose platformose, kad vartotojas savo elektroninio pašto ir kalendoriaus funkcionalumu galėtų naudotis vienodai tiek „Android“, tiek „iPhone“, tiek „macOS“, tiek „Windows 10“ įrenginiuose.

„Windows Central“ turimais duomenimis, „Microsoft“ naujosios „Outlook“ programos bandomąją versiją „Windows 10“ kompiuteriams išleis dar šiemet, o visus vartotojus naujoji aplikacija turėtų pasiekti 2022 metais.

‡ 1999–2024 © Elektronika.lt LTV.LT - lietuviškų tinklalapių vitrina Valid XHTML 1.0!