Elektronika.lt

Elektronika.lt - elektronikos, informacinių ir
ryšių technologijų portalas

Adresas: http://www.elektronika.lt
El. paštas: info@elektronika.lt
 Atspausdinta iš: http://www.elektronika.lt/naujienos/kompiuterija/75851/cd-project-red-sako-kad-pades-norintiems-grazinti-cyberpunk-2077-zaidima/spausdinti/

„CD Project Red“ sako, kad padės norintiems grąžinti „Cyberpunk 2077“ žaidimą

Publikuota: 2020-12-15 19:55
Tematika: Kompiuterija
Autorius: Mindaugas Klumbis
Aut. teisės: ©MiTech.lt
Inf. šaltinis: MiTech.lt

„Cyberpunk 2077“ žaidimas buvo labai laukiamas, bet, panašu, kad kūrėjams reikėjo dar šiek tiek laiko, o galbūt visai atsiakyti senos kartos konsolių versijos. Jei asmeninių kompiuterių „Cyberpunk 2077“ žaidimo versija yra pakenčiama ir ją tikrai galima žaisti, tai „PlayStation 4“ ir „Xbox One X“ konsolių savininkai yra visiškai nusivylę. Su senesnėmis konsolėmis „Cyberpunk 2077“ atrodo tragiškai, be to, sparta irgi yra apgailėtina. Kadrų kiekis dažnai būna žemesnis nei 30 fps. Žinoma, niekas nesitikėjo, kad „Jaguar“ branduoliai ir senos kartos grafika esanti PS4 ir „Xbox One X“ konsolėse pasiūlys įspūdingą grafiką, bet situacija dabar yra labai prasta. Mes gi visi žinome, kad toks žaidimas kaip GTA V, išleistas 2013 metais, su konsolėmis atrodo visai neblogai, o taip pat turi daug protingesnį žaidimo variklį, dėl ko kompiuterio valdomi personažai elgiasi geriau.

„CD Project Red“ sako, kad padės norintiems grąžinti „Cyberpunk 2077“ žaidimą

„CD Project Red“ sako, kad „Cyberpunk 2077“ gaus didelius atnaujinimus sausio ir vasario mėnesiais. Su būsimais atnaujinimais bus pagerinta grafika „PlayStation 4“ ir „Xbox One X“ konsolėse, bet grafikos lygis vis tiek nepakils iki tokio kaip su galingu asmeniniu kompiuteriu ar naujos kartos konsole. Asmeniniams kompiuteriams skirta „Cyberpunk 2077“ versija irgi pastoviai gaus atnaujinimus, kurie pagerins spartą ir ištaisys klaidas.

Konsolių žaidėjai, kurie nenori laukti „Cyberpunk 2077“ pataisymų gali žaidimus gražinti per PSN ir XBOX parduotuves, o tie kurie pirko fizines žaidimo kopijas pirmiausia turi bandyti žaidimą gražinti į parduotuvę. Jei parduotuvė nesutinka grąžinti pinigų už žaidimą reikia susiekti su „CD Project Red“ (el. paštu: helpmerefund@cdprojectred.com) ir pagalba bus suteikta. Tiesa, pagalba dėl grąžinimų bus suteikiama tik iki gruodžio 21 dienos.

‡ 1999–2024 © Elektronika.lt LTV.LT - lietuviškų tinklalapių vitrina Valid XHTML 1.0!