Elektronika.lt

Elektronika.lt - elektronikos, informacinių ir
ryšių technologijų portalas

Adresas: http://www.elektronika.lt
El. paštas: info@elektronika.lt
 Atspausdinta iš: http://www.elektronika.lt/naujienos/kompiuterija/75690/apple-paskelbe-geriausius-2020-metu-zaidimus-ir-programas/spausdinti/

„Apple“ paskelbė geriausius 2020 metų žaidimus ir programas

Publikuota: 2020-12-03 17:52
Tematika: Kompiuterija
Autorius: Justas Stasiulaitis
Aut. teisės: ©Telefonai.eu
Inf. šaltinis: Telefonai.eu

„Apple“ pasidalijo topais, kuriuose pateikiami 2020 m. geriausi žaidimai ir 2020 m. populiariausios programos, atskleidžiant populiariausias nemokamas ir mokamas programas ir žaidimus per metus.

„Apple“ paskelbė geriausius 2020 metų žaidimus ir programas

„Among Us!“ buvo geriausias nemokamas 2020 m. žaidimas, po kurio sekė „Call of Duty: Mobile“, „Roblox“ ir „Subway Surfers“. „Ink Inc.“ tatuiruočių piešimo žaidimas užėmė penktą vietą tarp nemokamu programų, o „Magic Tiles 3: Piano Game“ pelnė šeštą vietą. „Mario Kart Tour“ taip pat pateko į sąrašą ir pelnė 15 vietą.

„Minecraft“ buvo geriausias mokamas metų žaidimas, po kurio sekė „Plague Inc.“, „Heads Up!“, „Monopoly“, „Bloons TD 6“, „Geometry Dash“ ir „NBA 2K20“. Daugelis šių žaidimų metų pabaigoje dažnai buvo topų viršuje, o „Minecraft“ ir „Plague Inc.“ ilgą laiką užima aukščiausias vietas.

„Zoom“ buvo geriausia nemokama „iOS“ įrenginių programa, po kurios sekė „TikTok“, „Disney +“, „YouTube“, „Instagram“, „Facebook“ ir „Snapchat“. Geriausiai mokamose programose buvo „TouchRetouch“, leidžianti greitai sutvarkyti nuotraukas, „Procreate Pocket“, „Facetune“, „HotSchedules“ ir „AutoSleep“ miego stebėjimo programa.

„Apple App Store“ parduotuvėje, „Today“ sekcijoje, yra skyriai, kuriuose visas šias programas galima atsisiųsti ir rasti kitas, apdovanotas, geriausias šių metų programas.

‡ 1999–2024 © Elektronika.lt LTV.LT - lietuviškų tinklalapių vitrina Valid XHTML 1.0!