Elektronika.lt

Elektronika.lt - elektronikos, informacinių ir
ryšių technologijų portalas

Adresas: http://www.elektronika.lt
El. paštas: info@elektronika.lt
 Atspausdinta iš: http://www.elektronika.lt/naujienos/kompiuterija/75664/macbook-kompiuteriai-su-miniled-ekranais-pasirodys-kitamet/spausdinti/

„Macbook“ kompiuteriai su „miniLed“ ekranais pasirodys kitąmet

Publikuota: 2020-12-02 11:48
Tematika: Kompiuterija
Autorius: Justas Stasiulaitis
Aut. teisės: ©Telefonai.eu
Inf. šaltinis: Telefonai.eu

Pranešama, kad „Apple“ kitais metais pradės diegti „miniLED“ ekranų apšvietimo technologiją į kai kuriuos modelius, o naujoje „DigiTimes“ ataskaitoje buvo atskleista ir daugiau detalių apie „Apple“ planus.

„Macbook“ kompiuteriai su „miniLed“ ekranais pasirodys kitąmet

Anot pranešimo, „Apple“ ketina pristatyti savo pirmąjį „iPad Pro“ su „miniLed“ ekranais, 2021 m. pirmąjį ketvirtį, o antrąjį ketvirtį - masiškai pradėti gaminti „MacBook Pro“ modelius su naujojo tipo ekranais.

Pasak „Apple“ analitiko Ming-Chi Kuo, „iPad Pro‌“ „miniLED“ ekranų gamyba bus pradėta 2020 m. ketvirtąjį ketvirtį ir tikimasi, kad šis modelis bus pristatytas 2021 m. pirmoje pusėje. Manoma, kad „Apple“ taip pat kuria naujus 16,1 ir 14,1 colio „MacBook Pro“ modelius su „miniLED“ ekranais, kuriuos tikimasi išleisti 2021 m. pirmoje pusėje.

„miniLED‌“ ekranai siūlo įspūdingai platų spalvų spektrą, didelį kontrastą ir HDR, o Ming-Chi Kuo teigia, kad šios technologijos pritaikymas „žymiai pagerins produktyvumą ir pramogų patirtį“.

‡ 1999–2024 © Elektronika.lt LTV.LT - lietuviškų tinklalapių vitrina Valid XHTML 1.0!