Elektronika.lt

Elektronika.lt - elektronikos, informacinių ir
ryšių technologijų portalas

Adresas: http://www.elektronika.lt
El. paštas: info@elektronika.lt
 Atspausdinta iš: http://www.elektronika.lt/naujienos/kompiuterija/75528/nvidia-rtx-30-serijos-trukumas-tesis-dar-kelis-menesius/spausdinti/

NVIDIA: „RTX 30“ serijos trūkumas tęsis dar kelis mėnesius

Publikuota: 2020-11-21 13:34
Tematika: Kompiuterija
Autorius: Mindaugas Klumbis
Aut. teisės: ©MiTech.lt
Inf. šaltinis: MiTech.lt

„RTX 30“ serijos vaizdo plokščių paklausa dar yra didelė, o NVIDIA oficialiai sako, kad tokio poreikio nesitikėjo ir dėl to tiekimo grandinė negali tiekti pakankamo kiekio produktų. NVIDIA tikisi, kad „RTX 30“ serijos vaizdo plokščių trūkumas tęsis dar kelis mėnesius. Tai reiškia, kad „RTX 3080“ ir „RTX 3070“ grafikos kortą bus sunku nusipirkti ne tik šiemet, bet ir kitų metų pradžioje. Tad norintys naujos „GeForce“ vaizdo plokštės tiesiog turi su tuo susitaikyti.

NVIDIA: „RTX 30“ serijos trūkumas tęsis dar kelis mėnesius

NVIDIA darbuotoja, Colette Kress, konferencinio pokalbio metu sakė, kad „RTX 30“ serijos vaizdo plokščių trūkumas yra dėl industrijoje dabar jaučiamų apribojimų ir didelio kiekio produktų pagaminimas yra komplikuotas. Nereikia pamiršti, kad ir tiekimo grandinės nėra tokios lanksčios kaip prieš virusą. Pats NVIDIA generalinis direktorius yra sakęs, kad „RTX 30“ serijos trūkumas bus jaučiamas tik 2020 metais, bet nereikia pamiršti, kad kompanija nusprendė perdaryti visą „Ampere“ produktų išdėstymą, dėl to viskas susijaukė dar labiau.

‡ 1999–2024 © Elektronika.lt LTV.LT - lietuviškų tinklalapių vitrina Valid XHTML 1.0!