Elektronika.lt

Elektronika.lt - elektronikos, informacinių ir
ryšių technologijų portalas

Adresas: http://www.elektronika.lt
El. paštas: info@elektronika.lt
 Atspausdinta iš: http://www.elektronika.lt/naujienos/kompiuterija/75355/pristatytas-nebrangus-galaxy-m21s-modelis-su-itin-talpia-baterija/spausdinti/

Pristatytas nebrangus „Galaxy M21s“ modelis su itin talpia baterija

Publikuota: 2020-11-09 21:05
Tematika: Kompiuterija
Autorius: Lukas Snarskis
Aut. teisės: ©Telefonai.eu
Inf. šaltinis: Telefonai.eu

Praėjusiais metais „Samsung“ pristatė vidutinės klasės „Galaxy M21“ išmanųjį telefoną, o dabar pademonstruotas ir atnaujintas variantas. Pietų Korėjos milžinės atstovai pademonstravo naująjį „Galaxy M21s“, kuris pasižymės dideliu ekranu ir itin talpia baterija.

Pristatytas nebrangus „Galaxy M21s“ modelis su itin talpia baterija

Visų pirma, naujasis „Galaxy M21s“ turi 6,4 colių įstrižainės S-AMOLED ekraną su Full HD+ raiška. Nesunku pastebėti ir tai, jog šis įrenginys turi nedidelę vandens lašo formos ekrano išpjovą, kur gamintojas įmontavo asmenukių kamerą su 32 MP raiškos vaizdo jutikliu.

Išmaniojo telefono veikimu rūpinsis „Exynos 9611“ procesorius su 4 GB operatyviosios (RAM) bei 64 GB vidinės atminties, kurią, žinoma, bus galima praplėsti ir atminties kortele. „Samsung“ į šio įrenginio nugarėlę taip pat įmontavo ir tris kameras. Pagrindinė jų aprūpinta 64 MP raiškos vaizdo jutikliu, o greta rasime ir 8 MP plataus kampo bei 5 MP gylio jutiklius.

Vienas didžiausių šios naujienos privalumų – itin talpi baterija. Pastaruoju metu „Samsung“ pristato vis daugiau išmaniųjų telefonų, kurie turi itin talpius akumuliatorius, o šio „Galaxy M21s“ modelio viduje įmontuota 6000 mAh baterija. Kiek apmaudu, nes greitojo įkrovimo galingumas sieks tik 15 W. Verta paminėti ir tai, kad telefone jau bus įdiegta „Android 10“ operacinės sistemos versija su „One UI“ vartotojo sąsaja.

„Samsung Galaxy M21s“ taip pat turi nugarėlėje įmontuotą pirštų antspaudų jutiklį. Gamintojas šiame modelyje atrado vietos ir ausinių lizdui, o pirkėjai patį įrenginį galės rinktis iš juodos ir mėlynos spalvų, o jo kaina sieks 230 eurų.

‡ 1999–2024 © Elektronika.lt LTV.LT - lietuviškų tinklalapių vitrina Valid XHTML 1.0!