Elektronika.lt

Elektronika.lt - elektronikos, informacinių ir
ryšių technologijų portalas

Adresas: http://www.elektronika.lt
El. paštas: info@elektronika.lt
 Atspausdinta iš: http://www.elektronika.lt/naujienos/kompiuterija/7534/naujas-civilization-iv-papildymas-jau-liepa/spausdinti/

Naujas „Civilization IV“ papildymas jau liepą

Publikuota: 2007-04-01 13:01
Tematika: Kompiuterija
Aut. teisės: ©Games.lt
Inf. šaltinis: Games.lt

„2K Games“ praneša, kad liepos mėnesį pasirodys naujas papildymas žaidimui „Civilization IV“. Jis vadinsis „Beyond the Stars“ ir bus didžiausias kada nors išleistas „Civilization“ papildymas.

Žaidėjai bus palepinti dešimt naujų civilizacijų, tokių kaip Olandai, Portugalai bei Babiloniečiai. Visos dešimt naujų civilizacijų turės išskirtinius bruožus bei lyderius. Be viso to atsiras naujų karinių vienetų, pastatų ir kitokių gėrybių.

Civilization IV

Bus pristatytos kelios naujovės - korporacijos ir atsitiktiniai reiškiniai, tokie kaip uraganai, įvairūs gyventojų maldavimai ar reikalavimai. Mėgstantys Diplomatišką pergalę, galės naudotis daugiau šnipinėjimo įrankių, turės daugiau bendravimo galimybių ir panašiai.

Be viso to, buvo peržiūrėtas ir lengvai „patiuninguotas“ žaidimo DI (dirbtinis intelektas), peržvelgtos kampanijos ir suteikta daugiau galimybių technologijų vystymui. Šiame papildyme bus įtraukti ir 12 žaidėjų sukurtų scenarijų.

„Beyond the Stars“ - antrasis „Civilization IV“ papildymas. Pirmasis - „Warlords“, buvo iš ties gerai įvertintas. Tikėkimės, kad šis irgi nenuvils ir pridės dar keletą bemiegių naktų.

Kas bus toliau daroma su civilizacijos serija, nėra žinoma. Žaidimo kūrėjai tyli kaip žuvys vandenyje ir nepasakoja nieko anei apie naujus papildymus, anei apie naujas žaidimo versijas.

‡ 1999–2024 © Elektronika.lt LTV.LT - lietuviškų tinklalapių vitrina Valid XHTML 1.0!