Elektronika.lt

Elektronika.lt - elektronikos, informacinių ir
ryšių technologijų portalas

Adresas: http://www.elektronika.lt
El. paštas: info@elektronika.lt
 Atspausdinta iš: http://www.elektronika.lt/naujienos/kompiuterija/75181/netflix-spotify-ir-kitos-transliavimo-platformos-bus-pritaikytos-playstation-5/spausdinti/

„Netflix“, „Spotify“ ir kitos transliavimo platformos bus pritaikytos „Playstation 5“

Publikuota: 2020-10-28 09:19
Tematika: Kompiuterija
Autorius: Justas Stasiulaitis
Aut. teisės: ©Telefonai.eu
Inf. šaltinis: Telefonai.eu

„Sony“ konsolės turi vieną akivaizdų trūkumą asmeninių kompiuterių atžvilgiu, tai yra jose negalima leisti muzikos žaidimo metu. Žinoma, kad jose yra „Youtube“ ar „Spotify“ programėlės, tačiau jos išsijungia iš karto pradėjus žaisti. Panašu, kad ši problema bus išspręsta su naujuoju „Playstation 5“. Kartu su nauja „UI“, bus pridėta ir daugybė funkcijų, kurios padės „PS5“ padaryti ne tik žaidimų kompiuteriu, bet prietaisu, kuris net galės atlikti nemažai išmaniojo televizoriaus funkcijų.

„Netflix“, „Spotify“ ir kitos transliavimo platformos bus pritaikytos „Playstation 5“

„Sony“ patvirtino, kad „Playstation 5“ išleidimo dieną bus pridėtos naujos populiariausių transliavimo platformų versijos. Tai reiškia, kad „Apple TV+“, „Disney+“, „Netflix“, „Spotify“ ir „Youtube“ bus prieinamos iš karto nusipirkus naujos kartos konsolę. Šią naujiena kompanijos atstovai patvirtino PlayStation.Blog ir pridėjo, kad ateityje išvysime tokias platformas kaip „Amazon Prime Video“, „MyCanal“, „Hulu“, „Peacock“ ir kitas. Komentuodama šį žingsnį „Sony“ teigia, kad nemaža dalis vartotojų neišjungia konsolių baigę žaisti ir naudoja jas kitoms reikmėms. Visi filmai, serialai, muzika ir žaidimai yra nuolatos prieinami „Playstation“ naudotojams ir neretai yra naudojami kasdieną.

Taip pat „Sony“ paaiškino, kaip atitinkamos transliavimo programos bus integruotos žaidimo metu. Tai reiškia, kad siekdami „Warzone“ pergalės galėsite leisti ir perjungti „Spotify“ dainas. Visi šie apps‘ai bus prieinami pagrindiniame konsolės lange, kuris turėtų jų naudojimą padaryti patogesniu. Na savaime suprantama, kad tai nebuvo didžiulė kančia, tačiau vis tiek džiugu matyti, kad yra sprendžiamos elementarios naudojimo metu kylančios problemos.

‡ 1999–2024 © Elektronika.lt LTV.LT - lietuviškų tinklalapių vitrina Valid XHTML 1.0!