Elektronika.lt

Elektronika.lt - elektronikos, informacinių ir
ryšių technologijų portalas

Adresas: http://www.elektronika.lt
El. paštas: info@elektronika.lt
 Atspausdinta iš: http://www.elektronika.lt/naujienos/kompiuterija/75140/facebook-nusitaike-i-tinder-sosta/spausdinti/

„Facebook“ nusitaikė į „Tinder“ sostą

Publikuota: 2020-10-23 14:14
Tematika: Kompiuterija
Aut. teisės: ©Alfa.lt
Inf. šaltinis: Alfa.lt

„Facebook“ išleido naują konkurentą daugeliui žinomai programėlei „Tinder“ – „Facebook Dating“ po ilgų atidėliojimų šiandien buvo išleistas Europoje, pranešė portalas „The Verge“.

„Facebook“ nusitaikė į „Tinder“ sostą
Asociatyvi „Pixabay“ nuotr.

Nauja paslauga pasiūlys ieškoti potencialių partnerių naudojant turimą „Facebook“ profilį. „Facebook“ galimus partnerius siūlys pagal jūsų pačių pateiktas preferencijas, veiklą socialiniame tinkle ir panorėjus – pagal buvimą grupėse bei renginiuose.

Nors kol kas paslauga yra matoma tik telefonams skirtoje „Facebook“ programėlėje, ji yra integruota į visus kitus socialinių tinklų milžino produktus. Jūsų pasimatymų profilis gali naudoti nuotraukas ir istorijas iš „Instagram“, galima pradėti vaizdo skambučius ir susirašinėjimą per „Messenger“ programėlę, o ypatinga „Secret Crush“ funkcija naršys po jūsų „Instagram“ sekėjus ir „Facebook“ draugus, kad surastų tą vienintelį gyvenimo žmogų.

Pagal pirminį planą „Facebook Dating“ Europoje turėjo išeiti Valentino dienos proga, tačiau Airijos duomenų saugos tarnyba išreiškė susirūpinimą dėl galimų grėsmių vartotojų duomenims pagal ES Bendrąjį duomenų apsaugos reglamentą (BDAR), nes kompanija per vėlai pranešė apie naujos funkcijos išleidimą.

„Facebook Dating“ šiuo metu yra prieinama daugiau nei 50-yje valstybių, tarp kurių yra Austrija, Belgija, Bulgarija, Kipras, Čekija, Danija, Estija, Suomija, Prancūzija, Vokietija, Graikija, Kroatija, Vengrija, Airija, Italija, Lietuva, Liuksemburgas, Latvija, Malta, Nyderlandai, Lenkija, Portugalija, Rumunija, Švedija, Slovėnija, Slovakija, Islandija, Lichtenšteinas, Norvegija, Ispanija, Šveicarija ir Jungtinė Karalystė.

‡ 1999–2024 © Elektronika.lt LTV.LT - lietuviškų tinklalapių vitrina Valid XHTML 1.0!