Elektronika.lt

Elektronika.lt - elektronikos, informacinių ir
ryšių technologijų portalas

Adresas: http://www.elektronika.lt
El. paštas: info@elektronika.lt
 Atspausdinta iš: http://www.elektronika.lt/naujienos/kompiuterija/74931/sony-parode-playstation-5-vidu/spausdinti/

„Sony“ parodė „PlayStation 5“ vidų

Publikuota: 2020-10-10 19:07
Tematika: Kompiuterija
Autorius: Mindaugas Klumbis
Aut. teisės: ©MiTech.lt
Inf. šaltinis: MiTech.lt

„Sony“ pagaliau parodė kas slepiasi „PlayStation 5“ konsolės viduje. Visa tai parodyta video formatu, o mes galime pamatyti daug įdomių detalių apie būsimą konsolę. „PlayStation 5“ konsolėje naudojamas skystas metalas, o „Sony“ net du metus tobulino būdą, kaip tą skystą metalą užtepti tinkamai.

„Sony“ parodė „PlayStation 5“ vidų

Konsolė taip pat turi du plastmasinius dangčius, kuriuose galima nuimti, o įmontuoti dulkiu filtrai turėtų palengvinti nešvarumų valymo procesą. Video taip pat galime matyti montažinės plokštės dizainą. Ant montažinės plokštės yra AMD „Zen 2“/RDNA 2 lustas, 825 GB SSD ir 8 GB GDDR6 atminties.

PS5 yra aušinama 45 mm storo ventiliatoriaus, o šone yra dar vienas 120 mm ventiliatorius. Tai yra dvigubo įputimo aušinimo dizainas. Radiatorius yra labai masyvus ir užima didžiąją dalį konsolės vidaus. „PlayStation 5“ taip pat turės 350 W maitinimo bloką, bet realių energijos sąnaudų „Sony“ nepatvirtino.

Priminsime, kad „PlayStation 5“ konsolės bus išleidžiamos lapkričio 12 dieną. Versija su Blu ray diskų skaitytuvu kainuos 500 USD, o versija be jo – 400 USD.

‡ 1999–2024 © Elektronika.lt LTV.LT - lietuviškų tinklalapių vitrina Valid XHTML 1.0!