Elektronika.lt

Elektronika.lt - elektronikos, informacinių ir
ryšių technologijų portalas

Adresas: http://www.elektronika.lt
El. paštas: info@elektronika.lt
 Atspausdinta iš: http://www.elektronika.lt/naujienos/kompiuterija/74737/logitech-pademonstravo-naujaja-savo-pele-mx-anywhere-3/spausdinti/

„Logitech“ pademonstravo naująją savo pelę – „MX Anywhere 3“

Publikuota: 2020-09-26 19:17
Tematika: Kompiuterija
Autorius: Lukas Snarskis
Aut. teisės: ©Telefonai.eu
Inf. šaltinis: Telefonai.eu

Išorinius asmeninių kompiuterių įrenginius gaminanti kompanija „Logitech“ deda dar tvirtesnį žingsnį rinkoje ir pristato naująją kompiuterinę pelę „MX Anywhere 3“. Tai yra senesnio „MX Anywhere 2s“ modelio atnaujinimas.

„Logitech“ pademonstravo naująją savo pelę – „MX Anywhere 3“

Žvelgiant į technines pelės specifikacijas, žymių skirtumų nepastebėsime. Kaip ir prieš daugiau nei tris metus pristatytoje „MX Anywhere 2s“, išliko tas pat didelio tikslumo lazerinis jutiklis „Darkfield“, dėl kurio pelės naudojamas tampa patogus ant bet kokio paviršiaus, įskaitant ir stiklą. Taip pat su „Logitech Flow“ galima prijungti 3 įrenginius vienu metu ir mygtuko paspaudimu pasirinkti norimą prietaisą, kurį norėsite valdyti. „Logitech“ taip pat pristatė pastebimus pokyčius, kurių galbūt kiekvienas ankstesnių serijų naudotojas laukė.

Viena pagrindinių naujovių yra tai, jog „Logitech MX Anywhere 3“ bus parduodama su nauju „MagSpeed“ slinkimo ratuku, kuris yra pagamintas iš apdirbto plieno. Ši pelė sugebės slinkti iki 1000 eilučių per sekundę. Ankstesnių kompiuterinių pelių versijų vartotojams tekdavo paspausti mygtuką, jog būtų galima peršokti iš greito slinkties režimo į lėtesnį, tačiau šioje versijoje pelės ratukas persijungia automatiškai.

Kita labai svarbus pokytis – tai USB-C palaikymas arba oficialiai vadinamas „USB Type-C“ įkrovimas. Ankstesnėje „MX Anywhere 2s“ buvo naudojama mikro USB jungtis dėl kurios įkrovimas buvo lėtesnis. Naujojoje „MX Anywhere 2s“ pelės versijoje akumuliatoriaus talpa labai panaši, tad pilnai įkrovus pelę, ją galėsite naudoti maždaug 70 dienų. Jeigu pelės įkrova truks tik vieną minutę, tada gamintojas užtikrintai deklaruoja, jog „Logitech MX Anywhere 3“ galėsite naudoti tris valandas.

Naujosios pelės dizainas pasižymi racionalumu, kuris šonuose papildytas silikoninėmis rankenomis. „Logitech MX Anywhere 3“ yra pateikiama dviejų variantų: įprasta ir skirta „Mac“ kompiuteriams. Esminis skirtumas tarp šių pelių yra tas, jog „Mac“ modelis parduodamas tik šviesiai pilkos spalvos, o kiti variantai prieinami ir rožinės ar grafito spalvos.

Pranešama, jog mūsų regione ši „Logitech“ naujiena pasirodys kiek vėliau, tačiau jau dabar galimi išankstiniai jos užsakymai. „Logitech MX Anywhere 3“ kaina turėtų siekti 92,99 euro.

‡ 1999–2024 © Elektronika.lt LTV.LT - lietuviškų tinklalapių vitrina Valid XHTML 1.0!