Elektronika.lt

Elektronika.lt - elektronikos, informacinių ir
ryšių technologijų portalas

Adresas: http://www.elektronika.lt
El. paštas: info@elektronika.lt
 Atspausdinta iš: http://www.elektronika.lt/naujienos/kompiuterija/74732/iphone-vartotojai-itin-noriai-prieme-naujausia-ios-versija/spausdinti/

„iPhone“ vartotojai itin noriai priėmė naujausią „iOS“ versiją

Publikuota: 2020-09-25 20:24
Tematika: Kompiuterija
Autorius: Justas Stasiulaitis
Aut. teisės: ©Telefonai.eu
Inf. šaltinis: Telefonai.eu

„iOS 14“ oficialiai buvo pristatyta vartotojams rugsėjo 16 d. Naujoji operacinės sistemos versija pridėjo daug naujų funkcijų, kurias vartotojai jau spėjo pamilti, įskaitant pagrindinio ekrano valdiklius, „picture in picture“ palaikymą ir daug kitų.

Duomenys patvirtina, kad „iOS 14“ praėjus savaitei net apie 30 proc., vartotojų jau naudoją naujausią versiją, palyginimui „iOS 13“ praėjusiais metais po septynių dienų pasiekė 20 proc. Panašu, kad daug žmonių pastebėjo naujų „iOS 14“ funkcijų patrauklumą, nes naujausios programinės įrangos atsisiuntimo skaičiai per vieną savaitę yra daug didesni nei buvo „iOS 13“ ir „iOS 12“.

„iPhone“ vartotojai itin noriai priėmė naujausią „iOS“ versiją

Oficialius „Apple“ išleidimo duomenis paprastai matome spalį, kai naujausios operacinės sistemos įdiegimas peržengia 50 proc. Ribą. Konkrečiai „iOS 13“ / „iPhone“ tai buvo praėjusių metų spalio 16 d. Jei tendencija, kurią mato „Mixpanel“, tęsis, tai gali įvykti greičiau nei bet kada.

‡ 1999–2024 © Elektronika.lt LTV.LT - lietuviškų tinklalapių vitrina Valid XHTML 1.0!