Elektronika.lt

Elektronika.lt - elektronikos, informacinių ir
ryšių technologijų portalas

Adresas: http://www.elektronika.lt
El. paštas: info@elektronika.lt
 Atspausdinta iš: http://www.elektronika.lt/naujienos/kompiuterija/74731/ios-14-naujoves-dabar-naudotis-gmail-bus-zymiai-patogiau/spausdinti/

„iOS 14“ naujovės: dabar naudotis „Gmail“ bus žymiai patogiau

Publikuota: 2020-09-25 10:12
Tematika: Kompiuterija
Autorius: Justas Stasiulaitis
Aut. teisės: ©Telefonai.eu
Inf. šaltinis: Telefonai.eu

Pirmadienį Google“ paskelbė, kad jos „Gmail“ paslaugą galima oficialiai nustatyti kaip numatytąją pašto programą „iOS 14“ ir „iPadOS 14“ operacinėse sistemose.

„iOS 14“ operacinės sistemos versijoje „Apple“ pristatė naują funkciją, leidžiančią vartotojams nustatyti trečiųjų šalių el. Pašto ir naršyklės programas kaip numatytąsias „Mail“ ir „Safari“ alternatyvas. Nors „Apple“ yra suderinamas sistemos lygiu, programų kūrėjai, kurie nori, kad jų programėles būtų galima nustatyti kaip pagrindines turi atitikti „Apple“ saugumo ir kitus reikalavimus.

„iOS 14“ naujovės: dabar naudotis „Gmail“ bus žymiai patogiau

Vartotojai gali pakeisti numatytąsias pašto programas skiltyje „Settings“, eidami į pasirinktą programėlę ir pasirinkdami „Default Mail App“. Detalią instrukciją rasite paspaudę čia. Panašų procesą galima atlikti ir naršyklėse.

„Gmail“ nėra vienintelė programa, pristatanti naujos „iOS 14“ funkcijos palaikymą. „Microsoft Outlook“ jau galima pasirinkti kaip numatytąją pašto klientą, taip pat „Basecamp“ sukurtą el. eašto paslaugą „Ei“.

„Apple“ trečiadienį, rugsėjo 16 d., Išleido „iOS 14“ ir „iPadOS 14“ visuomenei. Remiantis programų analizės duomenimis, iki šiol programinės įrangos atnaujinimą yra įdiegę apie 26 % vartotojų.

‡ 1999–2024 © Elektronika.lt LTV.LT - lietuviškų tinklalapių vitrina Valid XHTML 1.0!