Elektronika.lt

Elektronika.lt - elektronikos, informacinių ir
ryšių technologijų portalas

Adresas: http://www.elektronika.lt
El. paštas: info@elektronika.lt
 Atspausdinta iš: http://www.elektronika.lt/naujienos/kompiuterija/7466/eurocom-sukure-ypac-galinga-nesiojamaji-kompiuteri/spausdinti/

„Eurocom“ sukūrė ypač galingą nešiojamąjį kompiuterį

Publikuota: 2007-03-26 10:46
Tematika: Kompiuterija
Inf. šaltinis: Lenta.Ru

„Eurocom“ anonsavo nešiojamąjį kompiuterį su 600 GB kietuoju disku, praneša „TG Daily“. Kūrėjų teigimu, „D900C Phantom“ taps galingiausiu žaidimų nešiojamuoju kompiuteriu ir visaverčiu namų kompiuterio pakaitalu. Nešiojamasis kompiuteris dirba su „Intel Core 2 Extreme“ procesoriumi, turi 4 GB operatyviosios atminties, „Bluetooth“ ir „WiFi 802.11 a/b/g“ belaidžio ryšio adapterius.

Kompiuterinių žaidimų mėgėjams bus išleistas nešiojamojo kompiuterio modelis su dviem grafikos adapteriais „Nvidia GeForce Go 7950 GTX“ SLI režime. Dizaineriams siūlomas modelis su „Nvidia Quadro FX 2500M“. Taip pat nešiojamuosiuose kompiuteriuose įmontuotas HDTV tiuneris, skirtas aukštos kokybės signalo priėmimui, o naujovės diskų sistema gali būti apjungta į RAID masyvą.

Nešiojamasis kompiuteris sveria beveik 5,5 kg, o jo matmenys 40,1 x 30,2 x 5,5 cm. Baterijos darbo laikas neviršija vienos valandos. Naujovės kaina kol kas neskelbiama.

‡ 1999–2024 © Elektronika.lt LTV.LT - lietuviškų tinklalapių vitrina Valid XHTML 1.0!