Elektronika.lt

Elektronika.lt - elektronikos, informacinių ir
ryšių technologijų portalas

Adresas: http://www.elektronika.lt
El. paštas: info@elektronika.lt
 Atspausdinta iš: http://www.elektronika.lt/naujienos/kompiuterija/7456/cisco-pademonstravo-telepresence-konferencinio-rysio-naujoves/spausdinti/

„Cisco“ pademonstravo „TelePresence“ konferencinio ryšio naujoves

Publikuota: 2007-03-24 08:53
Tematika: Kompiuterija
Inf. šaltinis: Cisco Systems

Hanoveryje (Vokietija) vykusioje pasaulinėje informacinių technologijų parodoje „CeBIT“ kompanija „Cisco“ pademonstravo modernų konferencinį vazdo ir balso ryšį realiuoju laiku „TelePresence“ bei naujausius su juo susijusius sprendimus.

Parodos metu „Cisco“ kartu su „T-Systems“ („Deutsche Telekom“ padaliniu) pademonstravo pirmąjį rinkoje saugų virtualų pasitarimą naudojant „TelePresence“ technologiją. „TelePresence“ leidžia užmegzti konferencinį ryšį vienu metu iš keleto taškų ir dalyvauti virtualiame susitikime net esant už įmonės tinklo, apsaugoto ugniasiene, ribų.

Demonstravimui naudotas naujas komutatorius „Cisco TelePresence Multipoint Switch“, palaikantis iki 36 atskirų ryšio taškų, leidžia vienu mygtuko paspaudimu prijungti naujus konferencijos dalyvius, nesvarbu, kuriame ryšio taške jie būtų. Beje, kiekvienas konferencijos dalyvis gali pasirinkti, pavyzdžiui, ar jo vaizdas kitiems dalyviams bus rodomas bendrame, ar atskirame ekrane.

Nauja „Cisco Secure Business to Business TelePresence“ technologija išplečia „TelePresence“ naudojimo galimybes už įmonės tinklo ribų: dabar tapo įmanomas saugus konferencinis ryšys ne tik įmonėje, bet ir su jos užsakovais bei partneriais. „TelePresence“ konferenciją su išore sukurti taip pat lenga, kaip ir įmonės vidiniame tinkle, tai leidžia pagreitinti sprendimų priėmimą ir pastebimai sumažinti išlaidas komandiruotėms.

Kartu „Cisco“ pristatė ir naujausius „TelePresence“ sprendimus patogesniam grupiniam darbui, tarp kurių – novatoriški instrumentai „Cisco Auto-Collaborate“, supaprastinantys apsikeitimą dokumentais ar kitais failais (iliustracijomis ir pan.) tarp virtualios konferencijos dalyvių, taip pat – virtualus kompanijos atstovas („Cisco TelePresence Virtual Agent“) bendravimui su klientais.

Didžiausias pasaulyje novatoriškų sprendimų darbo vietoms teikėjas „Regus Group“ jau įsigijo „Cisco“ technologiją ir rengiasi pasiūlyti pirmąją pasaulinėje rinkoje komercinę „Telepresente“ paslaugą.

‡ 1999–2024 © Elektronika.lt LTV.LT - lietuviškų tinklalapių vitrina Valid XHTML 1.0!