Elektronika.lt

Elektronika.lt - elektronikos, informacinių ir
ryšių technologijų portalas

Adresas: http://www.elektronika.lt
El. paštas: info@elektronika.lt
 Atspausdinta iš: http://www.elektronika.lt/naujienos/kompiuterija/74469/nintendo-fanai-turetu-dziaugtis-legendinis-santechnikas-is-italijos-sugrizta/spausdinti/

„Nintendo“ fanai turėtų džiaugtis: legendinis santechnikas iš Italijos sugrįžta

Publikuota: 2020-09-07 15:04
Tematika: Kompiuterija
Autorius: Rokas Gaidys
Aut. teisės: ©Telefonai.eu
Inf. šaltinis: Telefonai.eu

Turbūt pasaulyje nėra kokio kito prekinio ženklo, kuris jau gyvuoja daugiau jau daugiau nei 130 metų ir užsiima vaizdo žaidimų gamyba. Suprantama, kad ne visada jiems pavyksta varžytis su didžiaisiais gamintojais, tačiau jie mus neretai nustebina ir net perkopia visus mūsų lūkesčius. „Mario“, „Zelda“, „Pokemon“, „Smash Bros“ yra tik kelios legendinės franšizės iš šimtų unikalių žaidimų. Ne kartą jie yra pakeitę šios industrijos požiūrį ne tik į pačius žaidimus, bet ir į konsoles, kurios visada yra techniškai pažangios, bet ir jų kaina labai nesikandžioja. Pavyzdžiui, dar 1996 metais pasirodęs „Super Mario 64“ pakeitė ir kitų gamintojų požiūrį į jų pačių veiklą. Na, o greitu metu turėtų būti prikelta legendinė, pirmoji „Mario 3D“ trilogija.

„Nintendo“ fanai turėtų džiaugtis: legendinis santechnikas iš Italijos sugrįžta

Oficialu. „Nintendo“ paskelbė, kad „Super Mario 3D All- Stars Collection“, kuri yra skirta paminėti italų santechniko nuotykių pradžios 35 metų jubiliejų, pasirodys jau visai netrukus ir tai buvo didžiausia „Nintendo Direct“ konferencijos staigmena. Konferencijos metu buvo atlikta ir kitų pristatymų, tačiau ši žinia labiausiai nustebino vaizdo žaidimų pasaulį. Ypač tai pasireiškė „Twitter“ platformoje, kurioje fanai dar iki šiol negali patikėti šia naujiena. Dar prieš kurį laiką pasirodė gandai apie, kad šie projektai, kurie bus pritaikyti „Nintendo Switch“ yra kuriami, tačiau dauguma gerbėjų galvojo, jog tai tikrai nėra tikėtina. Na taip buvo iki vakar, kai buvo oficialiai patvirtinta ši naujiena. O dar geriau yra tai, kad laukti liko visai nedaug. „Super Mario 3D All- Stars Collection“ prekyboje turėtų pasirodyti jau už dviejų savaičių, tai yra rugsėjo 18 dieną.

Kas yra „Super Mario 3D All- Stars Collection“? Tai įspūdinga kolekcija legendinių „Mario“ 3D žaidimų, kurie yra nemažos dalies šiuolaikinių projektų pagrindas. Trilogijos brangakmenis žinoma yra „Mario 64“, kuris buvo visos franšizės 3D žaidimų pradžia. Net ir praėjus 25 metams po jo išleidimo, jis turi didžiulę fanų bazę ir nemažai iš jų bando savo iššlifuotais iki tobulumo įgūdžiais, praeiti jį nuo pradžios iki galo kaip įmanoma greičiau. Tai buvo vienas iš pagrindinių visų „Mario“ gerbėjų prašymų, tai yra padaryti taip, kad šis žaidimas veiktų „Nintendo Switch“ konsolėje. Prie jo šioje trilogijoje yra prijungiami ir „Super Mario Sunshine“ ir „Super Mario Galaxy“, kurie nepadarė tokios didžiulės revoliucijos visoje industrijoje, tačiau išliko taip pat vieni iš geriausių per visą santechniko gyvavimo istoriją.

Projektas pasirodys rugsėjo 18 dieną ir bus išskirtinai prieinamas tik „Nintendo Switch“ naudotojams, bet prekyboje bus tik iki kitų metų kovo mėnesio. Žinoma, žaidimai neatrodys taip įspūdingai kaip „Super Mario Odyssey“, tačiau nereikia ir tikėtis kažko grafiškai įspūdingo. Tačiau ši trilogija tikrai neišliko tokia populiari dėl vaizdų, o dėl istorijos, herojų ir pačio „Mario“ patogaus valdymo, kurio atkartoti nesugeba net nemaža dalis didžiųjų studijų. Na, o nežaidžiusiems senųjų versijų rekomenduoju juos išbandyti, ypač jeigu Jums patiko „Super Mario Odyssey“.

‡ 1999–2024 © Elektronika.lt LTV.LT - lietuviškų tinklalapių vitrina Valid XHTML 1.0!