Elektronika.lt

Elektronika.lt - elektronikos, informacinių ir
ryšių technologijų portalas

Adresas: http://www.elektronika.lt
El. paštas: info@elektronika.lt
 Atspausdinta iš: http://www.elektronika.lt/naujienos/kompiuterija/73972/noctua-atideda-pasyvaus-procesoriu-ausintuvo-isleidima-iki-2021-metu/spausdinti/

„Noctua“ atideda pasyvaus procesorių aušintuvo išleidimą iki 2021 metų

Publikuota: 2020-08-02 13:23
Tematika: Kompiuterija
Autorius: Mindaugas Klumbis
Aut. teisės: ©MiTech.lt
Inf. šaltinis: MiTech.lt

Gaila, bet „Noctua“ tenka pasyvaus procesoriaus aušintuvo išleidimą atidėti iki 2021 metų pirmo ketvirčio. Prieš tai buvo planuota šį procesorių aušintuvą išleisti šiemet.

Anksčiau buvo nufotografuota viena „Noctua“ pasyvaus aušintuvo versija, bet kaip atrodys galutinis produktas kompanija neatskleidžia. Kompanija teigia, kad aušintuvo forma ir išvaizda bus kuriama taip, kad suteiktų geriausią aušinimą, o ne estetiką. Tai tuo pačiu turėtų reikšti, kad ant aušintuvo nebus užmontuotas RGB apšvietimas.

„Noctua“ atideda pasyvaus procesorių aušintuvo išleidimą iki 2021 metų

Dar 2019 metais „Noctua“ parodė pasyvaus procesorių aušintuvo prototipą, kuris sugebėjo ataušinti i9-9900K procesorių naudojantį maždaug 120 W, bet tam reikėjo korpuso su geru oro srautu. Jei ant radiatoriaus būtų užmontuotas labai tylus aušintuvas, tai jis jau galėjo išsklaidyti 180 W. Nuotraukoje matomas aušintuvas svėrė 1,5 kg ir buvo suderinamas su AM4 ir LGA 115x lizdais.

Kaip minėjome, niekas nežino kaip atrodys „Noctua“ pasyvaus procesorių aušintuvo galutinė versija, nežinoma ir jo kaina.

‡ 1999–2024 © Elektronika.lt LTV.LT - lietuviškų tinklalapių vitrina Valid XHTML 1.0!