Elektronika.lt

Elektronika.lt - elektronikos, informacinių ir
ryšių technologijų portalas

Adresas: http://www.elektronika.lt
El. paštas: info@elektronika.lt
 Atspausdinta iš: http://www.elektronika.lt/naujienos/kompiuterija/73700/asus-pirmaujame-zaidejams-skirtu-nesiojamu-kompiuteriu-segmente/spausdinti/

ASUS: pirmaujame žaidėjams skirtų nešiojamų kompiuterių segmente

Publikuota: 2020-07-11 19:26
Tematika: Kompiuterija
Autorius: Mindaugas Klumbis
Aut. teisės: ©MiTech.lt
Inf. šaltinis: MiTech.lt

Pastaraisiais metais nešiojamųjų kompiuterių žaidėjams rinka nepaprastai išaugo ir ASUS ROG padalinys tuo pasinaudojo, tapdamas „numeris vienas“ prekės ženklu tarptautinėse rinkose, kurio rinkos dalis siekia 22,6 proc.

ASUS: pirmaujame žaidėjams skirtų nešiojamų kompiuterių segmente

Remiantis šia statistika, daugiau nei vienas iš penkių žaidimų nešiojamųjų kompiuterių yra „Republic of Gamers“ prekės ženklo, o tai yra didžiulis pasiekimas, atsižvelgiant į tai, kad šiandien rinkoje yra daugybė nešiojamųjų kompiuterių žaidimams. Šis duomenys buvo surinkti 2020 m. balandžio mėn.

Naujausi modeliai, tokie kaip „Zephyrus S17“ su 300 Hz ekranu, ir tokios aukštos klasės pasiūlymai, kaip „Ryzen“ varomas „Zephyrus G14“, patvirtina, kad ASUS ROG padalinys turi puikių dizainų, skirtų mobiliesiems žaidėjams. Net ir šiandien daugelyje regionų „ASUS“ kompaktiškasis „Zephyrus G14“ išparduotas. Tai rodo, kad žaidėjai pageidauja kompaktiškų nešiojamų kompiuterių, turinčių aštuonių branduolių „Ryzen“ procesorių ir RTX 2060 Max-Q diskrečią grafiką.

ASUS buvo pirmieji rinkai pasiūlę 300 Hz ekraną turintį žaidimų nešiojamąjį kompiuterį, kompanija taip pat buvo viena pirmųjų pasiūliusi nešiojamus kompiuterius žaidėjams su „Ryzen Mobile 4000“ serijos procesoriais. Būtent ši rizika padėjo ASUS įgauti geresnes pozicijas rinkoje.

‡ 1999–2024 © Elektronika.lt LTV.LT - lietuviškų tinklalapių vitrina Valid XHTML 1.0!