Elektronika.lt

Elektronika.lt - elektronikos, informacinių ir
ryšių technologijų portalas

Adresas: http://www.elektronika.lt
El. paštas: info@elektronika.lt
 Atspausdinta iš: http://www.elektronika.lt/naujienos/kompiuterija/72576/pristatyta-naujoji-samsung-galaxy-tab-s6-lite-plansete-didelis-ekranas-s-pen-bei-talpi-baterija/spausdinti/

Pristatyta naujoji „Samsung Galaxy Tab S6 Lite“ planšetė: didelis ekranas, „S-Pen“ bei talpi baterija

Publikuota: 2020-04-17 07:18
Tematika: Kompiuterija
Autorius: Lukas Snarskis
Aut. teisės: ©Telefonai.eu
Inf. šaltinis: Telefonai.eu

„Samsung“ praėjusių metų vasarą pristatė „Galaxy Tab S6“ planšetinį kompiuterį, kuris išsiskyrė savo galia. 2019 metų liepą pristatytas įrenginys veikia su „Qualcomm Snapdragon 855“ procesoriumi, o dabar gamintojas pristato ir kiek paprastesnį pastarosios planšetės variantą – „Samsung Galaxy Tab S6 Lite“.

Naujasis „Samsung“ produktas pasižymi metaliniu korpusu, o priekinėje dalyje – 10,4 colių įstrižainės LCD ekranas su Full HD raiška. „Galaxy Tab S6 Lite“ planšetės pirmtakas naudojo AMOLED ekraną su aukštesne raiška, o taip pat turėjo ir jame įmontuotą pirštų antspaudų jutiklį, tačiau naujajame modelyje to nerasime.

Pristatyta naujoji „Samsung Galaxy Tab S6 Lite“ planšetė: didelis ekranas, „S-Pen“ bei talpi baterija

„Samsung Galaxy Tab S6 Lite“ veiks su aštuonių branduolių procesoriumi, kurio taktinis dažnis sieks 2,3 GHz. Deja, gamintojas neskelbia koks būtent lustas panaudotas, tačiau tikėtina, jog tai – „Exynos 9611“. Naujoji planšetė taip pat turės 4 GB operatyviosios (RAM) bei pasirinktinai 64 GB arba 128 GB vidinės atminties. Verta paminėti, kad šis produktas palaikys ir atminties korteles, kurios leis praplėsti vidinę atmintį iki 1 TB.

Kaip ir buvo tikimasi, „Samsung“ šiai planšetei suteikė ir „S-Pen stylus“ palaikymą. Kaip atskirą priedą gamintojas siūlo ir specialų dėkliuką, kuriame bus speciali magnetinė vieta pieštukui įstatyti. „Samsung Galaxy Tab S6 Lite“ veiks su „Android 10“ operacine sistema bei „OneUI 2.0“ vartotojo sąsaja. Skelbiama, kad šio įrenginio veikimą palaikys 7040 mAh talpos baterija.

Verta paminėti ir tai, jog „Galaxy Tab S6 Lite“ taip pat turės „Bluetooth 5.0“ bei palaikys ne tik „Wi-Fi“, bet ir LTE ryšį, kas reiškia, jog į ją galėsite įdėti ir savo SIM kortelę. Pirkėjai naująjį „Samsung“ produktą galės įsigyti pilkos, rožinės arba mėlynos spalvų. Kol kas išlieka neaišku kiek šis planšetinis kompiuteris kainuos ir kur jį bus galima įsigyti, tačiau ši informacija turėtų paaiškėti jau netrukus.

‡ 1999–2024 © Elektronika.lt LTV.LT - lietuviškų tinklalapių vitrina Valid XHTML 1.0!