Elektronika.lt

Elektronika.lt - elektronikos, informacinių ir
ryšių technologijų portalas

Adresas: http://www.elektronika.lt
El. paštas: info@elektronika.lt
 Atspausdinta iš: http://www.elektronika.lt/naujienos/kompiuterija/72340/windows-10-ir-vel-turi-rimtu-problemu-po-paskutinio-atnaujinimo-sutriko-interneto-veikimas/spausdinti/

„Windows 10“ ir vėl turi rimtų problemų, po paskutinio atnaujinimo sutriko interneto veikimas

Publikuota: 2020-03-31 17:28
Tematika: Kompiuterija
Autorius: Lukas Snarskis
Aut. teisės: ©Telefonai.eu
Inf. šaltinis: Telefonai.eu

„Microsoft“ ir toliau turi problemų su „Windows 10“ operacine sistema. Per pastaruosius keletą mėnesių gamintojas buvo priverstas taisyti ne vieną ir ne dvi klaidas, kurios atsirasdavo po atnaujinimų. Nors kompanijos atstovai pranešė, jog ketina laikinai stabdyti papildomus naujinius, tačiau akivaizdu, kad tokie vis dar pasiekia vartotojus.

Vasario 27 dieną pasirodęs „Windows 10“ atnaujinimas ir vėl verčia vartotojus griebtis už galvos. Šįsyk, kyla problemų su prisijungimu prie interneto. „Microsoft“ jau patvirtino žinantys apie šią problemą ir pranešė, kad tie liečia tuos, kurie naudoja gegužės arba lapkričio mėnesiais atnaujintas „Windows 10“ operacines sistemos versijas. Šiuo metu tai yra dvi naujausios šios platformos versijos.

„Windows 10“ ir vėl turi rimtų problemų, po paskutinio atnaujinimo sutriko interneto veikimas

Kaip ir visada, „Microsoft“ pažadėjo artimiausiu metu pateikti šios problemos sprendimą, tačiau kada tiksliai tai įvyks – išlieka nežinoma. Jeigu Jūs turite problemų prisijungiant prie interneto, tai paprasčiausias sprendimas šiai dienai būtų pašalinti iš savo kompiuterio paskutinį „Windows 10“ atnaujinimą, kuris turėtų būti pažymėtas KB453599 pavadinimu.

Jeigu turite šią problemą, tuomet Jums reikia atsidaryti „Start“ juostą ir paprasčiau suvesti „View Update History“. Tuomet tarp rezultatų renkamės pirmąjį variantą ir prieš Jus turėtų iššokti naujas langas su Jūsų atnaujinimų istorija. Tuomet spaudžiame „Uninstall updates“ ir naujai atsidariusiame lange pasinaudojame paieškos laukeliu bei įvedame aukščiau paminėta atnaujinimo pavadinimą. Pašaliname naujinį, perkrauname kompiuterį ir Jūs galėsite ir vėl sėkmingai naudotis internetu.

‡ 1999–2024 © Elektronika.lt LTV.LT - lietuviškų tinklalapių vitrina Valid XHTML 1.0!