Elektronika.lt

Elektronika.lt - elektronikos, informacinių ir
ryšių technologijų portalas

Adresas: http://www.elektronika.lt
El. paštas: info@elektronika.lt
 Atspausdinta iš: http://www.elektronika.lt/naujienos/kompiuterija/72305/pristatyta-naujoji-lenovo-m10-plus-plansete/spausdinti/

Pristatyta naujoji „Lenovo M10 Plus“ planšetė

Publikuota: 2020-03-28 17:04
Tematika: Kompiuterija
Autorius: Lukas Snarskis
Aut. teisės: ©Telefonai.eu
Inf. šaltinis: Telefonai.eu

Elektronikos gamintojas „Lenovo“ pastaruoju metu itin pasyvus išmaniųjų telefonų rinkoje. Anksčiau ganėtinai nemažai telefonų pristatydavusi kompanija kiek atsitraukė nuo šių įrenginių, tačiau šiemet pristatė jau ne vieną planšetinį kompiuterį.

Pristatyta naujoji „Lenovo M10 Plus“ planšetė: didžiulis ekranas, daug atminties ir 7000 mAh baterija

Dar sausio mėnesį kompanijos atstovai paskelbė apie „M10 FHD REL“ planšetę, o visai neseniai Kinijoje pristatyta ir dar vienas naujas modelis. Dideliu ekranu pasižyminti „Lenovo M10 Plus“ yra praėjusių metų pabaigoje išleistos „M10“ planšetės atnaujinimas.

Naujoji „Lenovo“ planšetė pasižymi 10,3 colių įstrižainės ekranu su Full HD raiškos ekranu. Nuotraukose nesunku pastebėti ganėtinai didelius rėmelius aplink ekraną, tačiau nepaisant to ekrano su korpusu santykis siekia 87 proc., kas yra visai neblogas rezultatas tokio dydžio planšetei. Šis įrenginys veikia su „MediaTek Helio P22T“ procesoriumi, o energiją tieks 7000 mAh talpos baterija.

„Lenovo M10 Plus“ planšetinis kompiuteris taip pat turės 4 GB operatyviosios (RAM) bei pasirinktinai 64 GB arba 128 GB vidinės atminties. Įrenginyje taip pat įdiegta „Android 9.0“ operacinės sistemos versija. Gamintojas pažymi ir pakankamai ploną planšetės korpusą. Skelbiama, jog „M10 Plus“ modelio storis siekia 8,15 mm, o svoris – 480 gramų. Priekinėje planšetės dalyje rasime ir 8 MP raiškos kamerą, o nugarėlėje – 13 MP raiškos vaizdo jutikliu aprūpinta kamera su automatiniu fokusavimu bei galimybe filmuoti HD raiška.

Verta paminėti ir tai, jog šoninėse briaunoje įmontuoti du garsiakalbiai su „Dolby Atmos“ palaikymu, kas garantuoja gerą garso kokybę. „Lenovo M10 Plus“ taip pat turi veido atpažinimo funkciją, palaiko „Bluetooth 5.0“ bei turi SIM kortelės bei atminties kortelės palaikymas.

Ir nors planšetinis kompiuteris šiuo metu pristatytas tik Kinijos rinkoje, tačiau tikėtina, jog kiek vėliau „M10 Plus“ turėtų pasirodyti ir kituose regionuose. „Lenovo“ naujienos kaina turėtų prasidėti nuo 254 JAV dolerių.

‡ 1999–2024 © Elektronika.lt LTV.LT - lietuviškų tinklalapių vitrina Valid XHTML 1.0!